Vlinders in vintage - Intiem 1979

Vlinders in vintage - Intiem 1979 - Nicola Marsh | Nextbestfoodprocessors.com

...n eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen ... Ebook ePUB: Vlinders in vintage - geschreven door Nicola Marsh ... .nl. Voor al je literatuur en romans. Intieme verhalen, romantische e-books. De Intiem-serie van Harlequin. Als eigenaresse van een winkeltje met vintagekleding krijgt Lola de kans van haar leven als ze wordt gevraagd om - geheel in retrostijl - het vrijgezellenfeest te organiseren voor de rijke Cari Etheridge. Al snel blijkt dat de waanzinnig aantrekkelijke broer van de bruid, Chaz, wel oren heeft naar een flirt met deze retro chick. Maar niet alleen wa Intiem e-bundel nummers 1975 - 19 ... De butlerknop Download PDF ePUB | BANK72 PDF ... . Maar niet alleen wa Intiem e-bundel nummers 1975 - 1980, 6-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Intiem - eBundel . Kiest u voor gemak? Met deze bundel heeft u in één keer alle zes Intiem-romans (nummers 1975 t/m 1980) van de maand in handen. Zo kunt u lekker doorlezen en nog gemakkelijker genieten van uw favoriete reeks! (1) UIT LIEFDE VOOR DE SJEIK van OLIVIA GATES (2) KUS TE PAARD van LEANNE ... Intieme verhalen, romantische e-books. De Intiem-serie van Harlequin. Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu. ... Vlinders in vintage Nicola Marsh Kerstmis in Chesapeake shores Sherryl Woods Verdwaald en verliefd ... Hallo! Op zoek naar een Intiem e-bundel nummers 1975 - 1980, 6-in-1-boek geschreven door auteur Olivia Gates? Registreer u op onze website pianofortefestival.nl en download gratis boeken! Kiest u voor gemak? Met deze bundel heeft u in één keer alle zes Intiem-romans (nummers 1975t/m 1980) van de maand in handen. Lees "", door Nicola Marsh online op Bookmate - Als eigenaresse van een winkeltje met vintagekleding krijgt Lola de kans van haar leven als ze wordt gevraagd om — geheel in retrostijl — het vrijgezell…...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicola Marsh
DIMENSIE
9,45 MB
BESTANDSNAAM
Vlinders in vintage - Intiem 1979.pdf

OMSCHRIJVING

Als eigenaresse van een winkeltje met vintagekleding krijgt Lola de kans van haar leven als ze wordt gevraagd om - geheel in retrostijl - het vrijgezellenfeest te organiseren voor de rijke Cari Etheridge. Al snel blijkt dat de waanzinnig aantrekkelijke broer van de bruid, Chaz, wel oren heeft naar een flirt met deze retro chick. Maar niet alleen wat kleding betreft houdt Lola er nogal ouderwetse ideeën op na, ook wat betreft de liefde. Met minder dan een boterbriefje neemt ze geen genoegen - en dat terwijl Chaz juist totaal niet van plan is zijn snelle leventje op te geven voor een huwelijk. Toch, wil hij bij haar blijven, dan is de keuze aan hem: wordt het iPad of petticoat? Dit boek is ook verkrijgbaar in een 6-in-1 Intiem eBundel.

Wil je het boek lezen?Vlinders in vintage - Intiem 1979 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicola Marsh. Lezen Vlinders in vintage - Intiem 1979 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN