Een weekje zon

Een weekje zon - Stephanie Bond | Nextbestfoodprocessors.com

...toestand uit en sloot de grenzen. De economie kwam vrijwel tot stilstand en heeft de belangrijke toerismesector uitgeschakeld ... Zonvakantie in mei: 10x zonzekere & warme bestemmingen ... . De lockdown in Spanje wordt sinds maandag in een groot deel van het land versoepeld. Iedereen heeft een druk leven. Ga je voor een weekje zon met vriendinnen, dan is het belangrijk om de agenda's vroeg naast elkaar te leggen en die reis snel te boeken. Zo kun je in alle rust een vakantie uitzoeken die aan ieders wensen voldoet. En het mooiste is: niemand heeft een excuus om af te zeggen. Het is immers al maanden van tevoren ... Weekend Lissabon. Als ... Zonvakantie oktober | 10x Weekje zon in het najaar ... . En het mooiste is: niemand heeft een excuus om af te zeggen. Het is immers al maanden van tevoren ... Weekend Lissabon. Als er een stad is waar instant verliefd op wordt dan is het wel Lissabon, zo laten onze 7 top tips zien. Met z'n historische centrum, cafeetjes in Bairro Alto waar fadoklanken uit komen en de overheerlijke Portugese keuken verleidt de stad aan de Taag iedere doorgewinterde citytripper. Het e-book Diner voor twee ; Een weekje zon, geschreven door Isabel Sharpe, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Een paar dagen zon of liever een weekje weg in Nederland. In een prachtig vakantiehuis kun je volop genieten. Heerlijk genieten van een weekje naar de zon, maar dan zonder verrassingen voor je budget? Kies dan voor een all inclusive vakantie. Je vindt al aanbiedingen v.a. 399,- p.p. bij Sunweb! Naast je vlucht en hotel zijn o.a. ook de maaltijden en drankjes inbegrepen. Meer informatie »...

INFORMATIE

AUTEUR
Stephanie Bond
DIMENSIE
11,90 MB
BESTANDSNAAM
Een weekje zon.pdf

OMSCHRIJVING

Verleiding op grote hoogte... Om voor haar bruiloft nog even lekker uit te rusten, besluit stewardess Zoe een weekje in een duur resort in Australië door te brengen. Tot haar eigen verbijstering valt ze in het vliegtuig voor de charmes van de stoere, ruige Colin, met wie ze zich helemaal laat gaan. Nou ja, een laatste uitspatting voor haar leven als getrouwde vrouw begint, denkt ze achteraf. Maar dat vergeet ze op slag als ze hem weer tegenkomt in het resort... Als twee magneten worden ze naar elkaar toe getrokken! Dit verhaal is ook verkrijgbaar in 2-in-1 bundel.

Wil je het boek lezen?Een weekje zon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stephanie Bond. Lezen Een weekje zon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN