Ik, Safiya

Ik, Safiya - Safiya Hoesseini | Nextbestfoodprocessors.com

...k, Safiya | ISBN 9789045848013 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Ik, Safiya. - Pagina 2 - FFI Nederlandstalig ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Ik, Safiya is het verhaal van deze vrouw, uit haar mond opgetekend door de Italiaanse journalist en Afrika-kenner Raffaele Masto. Ik, Safiya is niet zozeer het verslag van een rechtszaak, maar vertelt het levensverhaal van Safiya. Ik, Safiya book. Read 18 reviews from the world's largest community for readers. In het najaar van 2001 werd de internationale gemeenschap opgeschrikt do... Safiya gro ... Ik, Safiya van Safiya Hoesseini | Boek en recensies ... ... . In het najaar van 2001 werd de internationale gemeenschap opgeschrikt do... Safiya groeit op in een Islamitisch gezin in een dorpje in het noordwesten van Nigeria. Op haar dertiende wordt ze tegen haar zin uitgehuwelijkt aan een man van een jaar of vijftig, Yussuf genaamd. Op haar zestiende wordt ze zwanger van een dochter en krijgt daarna nog twee dochters en een zoon. Dan overlijden haar de twee jongste kinderen wordt ze verstoten door Yussuf. Ik, Safiya - Safiya Hoesseini Het autobiografische verhaal van de Nigeriaanse vrouw die gered werd van de dood door steniging In het najaar van 2001 werd de internationale gemeenschap opgeschrikt door een afschuwelijk bericht: een Nigeriaanse vrouw die overspel zou hebben gepleegd, was door een sharia-rechtbank veroordeeld tot de dood door steniging. Ik, Safiya bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Specificaties Auteur Safiya Hoesseini Uitgever Poema Pocket ISBN 9789021008592 Aboe Safiya heeft islamitische kleding voor mannen (daarmee bedoelen we kleding dat islamitisch verantwoord is). Zo vind je onder andere wijde broeken zoals jeans of pantalons en trainingspakken die de awrah bedekken. Zoek je een handgemaakte qamis of djellaba? Je vindt het allemaal bij Aboe Safiya. Welkom bij Safiya Cards. En wat leuk dat je ons gevonden hebt! -----BELANGRIJKE INFO I.V.M. Eid verzending: Bestellingen voor eid die vóór woensdag 20 mei 10.00 uur geplaatst zijn (en betaald) worden nog op tijd gepost. Alle orders die daarna nog binnen komen worden wel verwerkt, maar i.v.m. grote drukte bij post.nl en sluiting rond Hemelvaart bestaat de kans dat het niet op tijd meer binnen ... Ik zou namelijk contact hebben met een jongen, noch een relatie met een jongen aangaan voor het huwelijk. Omdat het haram is, en ik me strikt aan de regels van Allah swt hou. Ik spuug op meisjes/jongens die aan haramrelaties doen. Van haramrelaties krijg je alleen maar problemen. Ik ben Safiya zoooo dankbaar ️ Door Safiya heb ik zoveeeeel meer vertrouwen gekregen in wie ik ben en wat ik doe en kan. Het is niet alleen wat...

INFORMATIE

AUTEUR
Safiya Hoesseini
DIMENSIE
10,69 MB
BESTANDSNAAM
Ik, Safiya.pdf

OMSCHRIJVING

In het najaar van 2001 werd de internationale gemeenschap opgeschrikt door een afschuwelijk bericht: een Nigeriaanse vrouw die overspel zou hebben gepleegd, was door een sharia-rechtbank veroordeeld tot de dood door steniging. Er volgde een storm van protesten. Mede daardoor - en door de inzet van een moedige en vasthoudende advocaat - werd ze uiteindelijk vrijgesproken.Ik, Safiya is het verhaal van deze vrouw, uit haar mond opgetekend door de Italiaanse journalist en Afrika-kenner Raffaele Masto. Ik, Safiya is niet zozeer het verslag van een rechtszaak, maar vertelt het levensverhaal van Safiya. Het geeft ons daardoor een indringend beeld van het dagelijks leven, de tradities en gebruiken in de traditionele gemeenschap van noordelijk Nigeria.

Wil je het boek lezen?Ik, Safiya in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Safiya Hoesseini. Lezen Ik, Safiya Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN