Mevrouw Goeiedag

Mevrouw Goeiedag - Sasja Kraan | Nextbestfoodprocessors.com

... plek vol kleurrijke personages. â Mevrouw Goeiedag en andere bosdorpverhalenâ volgt de ... Begroeten en voorstellen - Buon Italiaans ... ... Het bosdorp is een tijdloze plek vol kleurrijke personages. â Mevrouw Goeiedag en andere bosdorpverhalenâ volgt de grappige belevenissen en verrassende ontmoetingen tussen de bosdorpsbewoners. Het is lichtvoetig geschreven en zal zorgen voor een glimlach van herkenning. Ontmoet naast de wijze en altijd optimistische mevrouw Goeiedag ook de andere karakters. Zoals de gedreven burgemeester, de ... Bestel Mevrouw Goeiedag van Sasja Kraan. Gratis ... goedendag - ANW (Algemeen Nederlands Woordenboek) ... . Zoals de gedreven burgemeester, de ... Bestel Mevrouw Goeiedag van Sasja Kraan. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd "Mevrouw Goeiedag en andere bosdorpverhalen' volgt de grappige belevenissen en verrassende ontmoetingen tussen de bosdorpsbewoners. Het is lichtvoetig geschreven en zal zorgen voor een glimlach van herkenning. Ontmoet naast de wijze en altijd optimistische mevrouw Goeiedag ook de andere karakters. 'Dag mevrouw,' zei ik desondanks. Nee, een goedendag terug kreeg ik om de een of andere reden niet van haar. Mank, Herman Brusselmans, 2002 'Later ben ik haar uit het oog verloren, al kwam ik haar nog wel 'ns tegen in de supermarkt of op straat. Meer dan een goeiedag zeiden w...

INFORMATIE

AUTEUR
Sasja Kraan
DIMENSIE
3,74 MB
BESTANDSNAAM
Mevrouw Goeiedag.pdf

OMSCHRIJVING

Het bosdorp is een tijdloze plek vol kleurrijke personages. "Mevrouw Goeiedag en andere bosdorpverhalen' volgt de grappige belevenissen en verrassende ontmoetingen tussen de bosdorpsbewoners. Het is lichtvoetig geschreven en zal zorgen voor een glimlach van herkenning. Ontmoet naast de wijze en altijd optimistische mevrouw Goeiedag ook de andere karakters. Zoals de gedreven burgemeester, de nieuwsgierige mevrouw Klep, de sombere en tegelijkertijd betrouwbare meneer De Kwaadsteniet, de avontuurlijke Bennie Bang en de ijverige dokter Daadkracht. Vrolijke, kleine verhaaltjes, soms met een dubbele bodem en altijd met een goede afloop! Voor iedereen die jong is (gebleven).

Wil je het boek lezen?Mevrouw Goeiedag in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sasja Kraan. Lezen Mevrouw Goeiedag Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN