Gelijkspel

Gelijkspel - H. Ter Haar | Nextbestfoodprocessors.com

...19 . april . A.L.Snijders kijkt voetbal in een vreemd huis ... Gelijkspel in waterballet - FC Utrecht ... . De wedstrijd van Ajax tegen Juventus zag ik in een vreemd huis. Ik was uitgenodigd door Erik van Hove, die ik pas een maand geleden had leren kennen. Na het 0-0 gelijkspel tegen Brazilië op het Tournoi de France, zijn de Nederlandse voetbalsters er ook tegen Canada niet in geslaagd om te scoren. Na negentig minuten stond er opnieuw een ... Gelijkspel FC Utrecht O19 08 maart 2020. Een matige eer ... Gelijkspel - 4 definities - Encyclo ... .. Gelijkspel FC Utrecht O19 08 maart 2020. Een matige eerste helft gevolgd door een veel betere tweede. Een terechte puntendeling. Deze editie van FC Groningen O19 - FC Utrecht O19 ging voor beide teams om het verstevigen van de plek in de top 3. Er stond dus wat op het spel. Met die ... Vertalingen in context van "gelijkspel" in Nederlands-Duits van Reverso Context: In erkenning van uw overweldigende overwinning, laten we noemen het een gelijkspel. Vertalingen in context van "gelijkspel" in Nederlands-Frans van Reverso Context: Na spannende 87 minuten wedstrijd, Hebben we nu een gelijkspel. Nieuw jaar, hetzelfde PSV. Voor de negende keer op rij (de verlenging bij GVVV niet meegerekend) lukte het niet om een uitduel te winnen. De manier waarop de Eindhovenaren zich tegen VVV-Venlo… ZONDAGVOETBAL. 2B Nieuw Utrecht - RODA ´23 1-1 ( 0-0) RODA'23 moest binnen enkele dagen tweemaal aan de bak.Eerst werd er op dinsdag voor de beker gevoetbald tegen VVS "46. In dat duel kwam de Amstelveense ploeg met 1-0 achter te staan om toch 10 minuten voor tijd een gelijkspel te bewerkstelligen. Column: Gelijkspel 18 februari 2020 Laatst stond mijn vrouw in de supermarkt bij de kassa te wachten toen een klein meisje zich ineens tot de cassière richtte en iedereen verraste met de volgende woorden: 'Jij bent een pannenkoek'. 'El Classico' tussen Nuis en Krol eindigt in gelijkspel. De onderlinge tweestrijd tussen ploeggenoten Kjeld Nuis en Thomas Krol eindigde in Minsk in een gelijkspel: goud en brons voor beiden. Goud voor Krol op de 1.000 meter, een dag later nam Nuis revanche op de 1.500 meter. Erik van Lakerveld 17 november 2019, 20:44...

INFORMATIE

AUTEUR
H. Ter Haar
DIMENSIE
10,14 MB
BESTANDSNAAM
Gelijkspel.pdf

OMSCHRIJVING

Is homoseksualiteit in de topsport bespreekbaar? Wint de angst voor reputatieschade het van de vrijheid? Hoeveel homoseksuele topsporters leiden een geheim leven? Kent u één homoseksuele topvoetballer? Nee? Met dit antwoord lijken bovenstaande vragen ook beantwoord. Homoseksualiteit is in veel sporten nog een groot taboe. Dat bleek ook bij de totstandkoming van dit boek. Huub ter Haar ging op zoek naar sporters die openlijk durven uit te komen voor hun homoseksuele geaardheid. Vaak stootte hij zijn neus. Vooral de deuren in de mannelijke teamsporten bleven voor hem dicht. Maar sommige deuren gingen gelukkig wijd open. Daar werd hij welkom geheten door lachende gezichten die niets (meer) te verbergen hebben. Niets meer omdat veel van deze sporters inmiddels zijn gestopt met hun sportieve carrière…In dit boek vertellen zij openhartig hoe zij omgaan met homseksualiteit in hun sportieve loopbaan en in hun leven. Hun strijd om Gelijk Spel. De fotograaf Marcel van de Bergh (winnaar Zilveren Camera en werkzaam voor o.a. de Volkskrant) maakte prachtige portretten. Ze laten zien hoe de sporters nu in het leven staan, zelfbewust en zelfverzekerd.Dit boek is tot stand gekomen dankzij de ondersteuning van de John Blankenstein Foundation, COC Nederland en het ministerie van VWS.

Wil je het boek lezen?Gelijkspel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur H. Ter Haar. Lezen Gelijkspel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN