Het nieuwe nietsdoen

Het nieuwe nietsdoen - Gerhard Hormann | Nextbestfoodprocessors.com

...t een geheel andere levensstijl zien die veel meer is dan dat ... Het nieuwe nietsdoen (e-Book) - Gerhard Hormann | Boeken.com ... . Net als in zijn eerdere boeken 'Hypotheekvrij!' en 'Helemaal vrij' maakt Gerhard zichtbaar dat het ... Het Nieuwe Nietsdoen In het Nieuwe Nietsdoen beschrijft schrijver Gerhard Hormann hoe hij met vallen en opstaan de kunst van het nietsdoen onder de knie kreeg. Wat ooit begon met het versneld aflossen van zijn hypotheek, bleek de voorbode van een compleet ander leven. Het nieuwe nietsdoen. Ontspannen is niet hetzelfde als niet ... Recensie - Het Nieuwe Nietsdoen door Gerhard Hormann ... . Het nieuwe nietsdoen. Ontspannen is niet hetzelfde als nietsdoen. Ontspannen doe je tussendoor, nietsdoen is een manier van leven. In zijn nieuwe boek 'De kunst van het nietsdoen' bewijst bestsellerauteur Gerhard Hormann opnieuw de veranderende tijdsgeest goed aan te voelen. Net als Hormann realiseren steeds meer mensen zich dat tijd de nieuwe luxe is. Het Nieuwe Nietsdoen, simplify Mijn oog viel op dit boek, omdat het over eenvoudig leven gaat, hetzelfde motto als van m'n bedrijf. Ik heb het boek niet aangeschaft, want bij het doorbladeren leek de schrijfstijl me iets te populair. In '...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerhard Hormann
DIMENSIE
10,40 MB
BESTANDSNAAM
Het nieuwe nietsdoen.pdf

OMSCHRIJVING

Het nieuwe nietsdoen 1e druk is een boek van Gerhard Hormann uitgegeven bij Just Publishers. ISBN 9789089752949 Geen hypotheek, geen geldzorgen, geen stress We hebben het drukker dan ooit, voelen ons constant opgejaagd en slapen korter dan vorige generaties. De helft van alle werknemers klaagt nu al over te veel stress, terwijl de overheid juist van ons verwacht dat we er nog een schepje bovenop doen. Gaan we in reactie daarop nog harder rennen en nog driftiger multitasken? Of proberen we in plaats daarvan al die overbodige ballast kwijt te raken en eindelijk tot rust te komen? Gelukkig realiseren steeds meer mensen zich dat het roer in hun leven om moet. Vrije tijd blijkt de ultieme luxe. In Het Nieuwe Nietsdoen beschrijft bestsellerauteur Gerhard Hormann hoe hij met vallen en opstaan de kunst van het nietsdoen onder de knie kreeg. Wat ooit begon met het versneld aflossen van zijn hypotheek, bleek de voorbode van een compleet ander leven. Zelf vergelijkt hij zijn huidige bestaan met dat van een ballonvaarder die elke keer een zandzak overboord gooit en steeds hoger en vrijer boven de aarde zweeft. 'Het Nieuwe Nietsdoen is een absolute eye-opener!'Dit boek onthult in tien simpele stappen het geheim van zalig nietsdoen. Want wat wil je nu liever: dag en nacht online zijn of elke dag lekker ontspannen leven? Gerhard Hormann (1961) is politicoloog en journalist/schrijver. Hij woont met zijn gezin aan een weiland in een dorpje in Zuid-Holland. Eerder schreef hij o.a. de bestsellers Hypotheekvrij! en Het plakbandpensioen.

Wil je het boek lezen?Het nieuwe nietsdoen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerhard Hormann. Lezen Het nieuwe nietsdoen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN