Te gast in pocket - Te gast in Sri Lanka

Te gast in pocket - Te gast in Sri Lanka - Karin Anema | Nextbestfoodprocessors.com

...izigers: verhalen van auteurs die er gewoond of gereisd hebben ... Amazon.it: Sri Lanka Te Gast in 7e (pocket) ING - GAST IN ... ... . Met veel insiders informatie over land en bevolking. Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks 'Te gast in' ideaal. Een handzaam en compact boekje met vlot leesbare artikelen die een massa tips bevatten voor je reis naar Sri Lanka ... Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link. Deze pocket is er niet alleen ... - Te Gast In Sri Lanka - Paperback… - voor €8,95 ... . Meer informatie via deze link. Deze pocket is er niet alleen voor reizigers die Sri Lanka willen bezoeken. Iedereen die interesse heeft in dit land en in korte tijd een goede indruk van het land wil krijgen, zal met deze 'Te gast in' een schat aan informatie ervaren. 'Te gast in Sri Lanka' door Emmy van Hees, Kees van Teeffelen - Onze prijs: €8,95 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Te gast in Sri Lanka door Anema, Karin; Van den Berg, Mirjam; Ode,, EAN 9789460160868. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om JavaScript aan te zetten. Meer informatie... Deze pocket is er niet alleen voor reizigers die Sri Lanka willen bezoeken. Iedereen die interesse heeft in dit land en in korte tijd een goede indruk van het land wil krijgen, zal met deze 'Te gast in' een schat aan informatie ervaren. Deze pocket is er niet alleen voor reizigers die Sri Lanka willen bezoeken. Iedereen die interesse heeft in dit land en in korte tijd een goede indruk van het land wil krijgen, zal met deze 'Te gast in' een schat aan informatie ervaren. Bestel Te gast in Sri Lanka van Emmy van Hees;;Kees van Teeffelen. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Sri Lanka (Te gast in pocket) | Hees, Emmy van, Teeffelen, Kees van | ISBN: 9789460160646 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon....

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Anema
DIMENSIE
8,40 MB
BESTANDSNAAM
Te gast in pocket - Te gast in Sri Lanka.pdf

OMSCHRIJVING

Samengesteld door en voor reizigers: verhalen van auteurs die er gewoond of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking. Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks 'Te gast in' ideaal. Een handzaam en compact boekje met vlot leesbare artikelen die een massa tips bevatten voor je reis naar Sri Lanka. Met achtergrondverhalen over omgangsvormen, de maandelijkse viering van Poya-dagen, de jaarlijkse Esala Perahera processie, het VOC-verleden en de bereiding van curry's. De reisreportages brengen je naar de stranden van Negombo, de theeplantages in het zuiden, de koningsstad Pollonaruwa, het uitgestrekte Wilpattu National Park en het noordelijke Jaffna, het voormalig bolwerk van de Tamil Tijgers.

Wil je het boek lezen?Te gast in pocket - Te gast in Sri Lanka in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Anema. Lezen Te gast in pocket - Te gast in Sri Lanka Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN