De 21 geboden van modern leiderschap

De 21 geboden van modern leiderschap - Harry G. Starren | Nextbestfoodprocessors.com

... Starren uitgegeven bij Business... Dit boek biedt inspiratie voor de leiders van vandaag en morgen in de vorm van 21 geboden ... De 21 geboden van modern leiderschap | 9789025495787 ... ... . Deze fungeren als ankerpunten en geven inzicht in de complexiteit van leiderschap. Het zijn geen absolute waarheden, want uiteindelijk kiest de ware leider zijn of haar eigen pad.De 21 geboden van modern leiderschap is een moderne klassieker. Moderne leiders coachen, vertrouwen en verbinden, en scheppen voorwaarden zodat hun medewerkers optimaal kunnen presteren. Dit boek biedt inspiratie voor de leiders van vandaag en morgen in de vorm van 21 geboden. Deze geboden fungeren als ankerp ... bol.com | De 21 geboden van modern leiderschap, Harry G ... ... . Dit boek biedt inspiratie voor de leiders van vandaag en morgen in de vorm van 21 geboden. Deze geboden fungeren als ankerpunten in het drukke en voortdurend veranderende bestaan van organisaties en hun leiders. Het zijn geen absolute waarheden want uiteindelijk kiest de ... De 21 geboden van modern leiderschap. Auteur: Harry Starren. Nederlands 199 pagina's. Business Contact. april 2001. Samenvatting. Alles wat u altijd al wilde weten over leiderschap.Natuurlijk over wat een leider altijd al heeft moeten kunnen: een bezielende visie hebben, beslissingen nemen, met weerstand omgaan, een opvolger benoemen. De 21 geboden van modern leiderschap: 1 oktober 2002 - Het werk van leiders verandert. In de kenniseconomie is het generaalsmodel niet meer geldig. Bazen werken voor hun mede-werknemers in plaats van andersom. Moderne leiders coachen, vertrouwen en verbinden, en scheppen voorwaarden zodat hun medewerkers optimaal kunnen presteren. Bestel De 21 geboden van modern leiderschap van Harry G. Starren;;Twan van de Kerkhof. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Moderne leiders coachen, vertrouwen en verbinden, en scheppen voorwaarden zodat hun medewerkers optimaal kunnen presteren. Dit boek biedt inspiratie voor de leiders van vandaag en morgen in de vorm van 21 geboden. Deze geboden fungeren als ankerpunten in De 21 geboden van modern leiderschap (e-boek) door Harry G. Starren; Twan van de Kerkhof, EAN 9789047001799. Koop nu De 21 geboden van modern leiderschap van T. van de Kerkhof, Harry Starren bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Moderne leiders coachen, vertrouwen en verbinden, en scheppen voorwaarden zodat hun medewerkers optimaal kunnen presteren. Dit boek biedt inspiratie voor de leiders van vandaag en morgen in de vorm van 21 geboden. Deze geboden fungeren als ankerpunten in het drukke en voortdurend veranderende bestaan van organisaties en hun leiders. Het zijn ge...

INFORMATIE

AUTEUR
Harry G. Starren
DIMENSIE
11,84 MB
BESTANDSNAAM
De 21 geboden van modern leiderschap.pdf

OMSCHRIJVING

De 21 geboden van modern leiderschap 1e druk is een boek van Harry G. Starren uitgegeven bij Business Contact. ISBN 9789025495787 Alles wat u altijd al wilde weten over leiderschap.Natuurlijk over wat een leider altijd al heeft moeten kunnen: een bezielende visie hebben, beslissingen nemen, met weerstand omgaan, een opvolger benoemen. Maar aan een moderne leider worden nog meer eisen gesteld.Moderne leiders coachen, vertrouwen en verbinden, benutten hun EQ, zijn een boegbeeld voor de organisatie en scheppen de voorwaarden waardoor hun medewerkers optimaal kunnen presteren. Dit boek biedt inspiratie voor de leiders van vandaag en morgen in de vorm van 21 geboden. Deze fungeren als ankerpunten en geven inzicht in de complexiteit van leiderschap. Het zijn geen absolute waarheden, want uiteindelijk kiest de ware leider zijn of haar eigen pad.De 21 geboden van modern leiderschap is een moderne klassieker.

Wil je het boek lezen?De 21 geboden van modern leiderschap in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Harry G. Starren. Lezen De 21 geboden van modern leiderschap Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN