Het Super Papa Boek

Het Super Papa Boek - Michael Heatley | Nextbestfoodprocessors.com

...e zijn, vind je in dit boek leuke ideeën en handige tips om je status als nummer één te bevestigen ... 10x de leukste boeken voor aanstaande vaders - KiDDoWz ... ... . Het Super Papa Boek van Michael Heatley kopen? Hier zie je waar het boek te koop is. Hardcover, ISBN 9789044719161. Ben je op zoek naar een papa boek? Babydump ben je aan het juiste adres voor o.a. papa boek, papa boekje. Bestel online tegen de laagste prijs! Meer informatie over het Ollimania boek: Afmetingen: 29,5 x 29,5 cm Omslag: hardcover Aantal pagina's: 30 Geslacht: voor mannen Personalisatie: met naam en foto Extra: speciale XXL versie Handig om te weten: De voornaam van je vader wordt op de kaft, het voorblad en op de oorkonde verwerkt. Je kunt ervoor kiezen om dezelfde naam in het verhaal terug te laten komen. Super. Julie is het zat ... Super van Endre Lund Eriksen | Boek en recensies | Hebban.nl ... . Je kunt ervoor kiezen om dezelfde naam in het verhaal terug te laten komen. Super. Julie is het zat om het eeuwige muurbloempje te zijn. Tegen haar ouders zegt ze dat ze op zomerkamp gaat, maar op kamp meldt ze zich ziek. De vrijheid lonkt! Julie maakt een lijst van dingen die ze wil doen. Dan ontmoet ze de mysterieuze Jomar. Hij helpt de bucket list af te werken. Door hem voelt de blinde Julie zich minder eenzaam. Papa, je bent geweldig! ... Een gepersonaliseerd boek waarin de vader en het kind de hoofdrol spelen. Ontdek de magie! ... Mijn zoon was er super blij mee en de illustraties zijn geweldig! :) Trudie. Wat een prachtig kado voor mijn kleindochter. Elke keer dat ze op bezoek komt kijken we er weer naar! Nieuwsbrief. Oké ... Voor alle aanstaande papa's is Help! Ik word (super) papa een gemakkelijk, grappig boek, met stiekem een schat aan informatie. Voor de toekomstige mama's is het ook handig om te lezen, al was het alleen maar om te weten hoe de man over je denkt. Recensie: Help! Ik word (super) papa - Benjamin Perrier Bestel Help! Ik word (super) papa van Benjamin Perrier. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Dit boek is niet specifiek voor aanstaande papa's, maar voor 'Jan' (de verzamelnaam van vaders in het boek) zijn er wel speciale blauwe kaders in het boek opgenomen met de broodnodige informatie. Een bezoeker op onze community roemt de nuttige en praktische informatie. Commando papa Auteur: Neil Sinclair. Richtprijs: €15 Zo zie je per woord waar je op de bladzijde bent als het boek wordt voorgelezen. Daarnaast is het mogelijk om de snelheid en de lettergrootte naar wens aan te passen. _ Jumboletter. Duik in de collectie van ruim 800 Jumboletter-boeken en bestel de gewenste titel (maximaal 3 titels per maand). Help ik word super papa. ... Dan ben je misschien al een beetje zenuwachtig voor de grote sprong in het onbekende. Daarom is er nu dit boek met ...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Heatley
DIMENSIE
8,91 MB
BESTANDSNAAM
Het Super Papa Boek.pdf

OMSCHRIJVING

Zo ben je in alles de besteDat je de beste papa van de hele wereld bent, daar bestaat geen twijfel over. Maar omdat het niet altijd gemakkelijk is om een superpapa te zijn, vind je in dit boek leuke ideeën en handige tips om je status als nummer één te bevestigen.

Wil je het boek lezen?Het Super Papa Boek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Heatley. Lezen Het Super Papa Boek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN