Bloeddorstige beesten

Bloeddorstige beesten - N. Arnold | Nextbestfoodprocessors.com

... is een buitengewoon bloeddorstig beestje ... Wolvenmens - Wat zit achter de mythe van een weerwolf ... ... . Overal waar Freek kijkt, zitten deze kleine wormpjes en ze laten onmiskenbare sporen na! Veel bloeddorstige beesten hebben we niet in de Lage Landen. Maar ook bij ons kun je hardhandig met dieren in aanraking komen. Wat zijn de gevaarlijkste dieren van Nederland? Aflevering 5: de pieterman De veelvraat (Gulo gulo) is een van de grootste op het land levende soorten uit de familie der marterachtigen (Mustelidae). Alleen de reuzenotter en zeeotter worde ... Veelvraat (zoogdier) - Wikipedia ... . Alleen de reuzenotter en zeeotter worden groter. Het is de enige nog levende soort uit het geslacht Gulo.De wetenschappelijke naam van de soort werd als Mustela gulo in 1758 gepubliceerd door Carl Linnaeus. De naam veelvraat komt niet direct van het eetgedrag, maar is ... Het is misschien niet eens zo makkelijk te zeggen wie van de twee nu eigenlijk op aarde het meest bloeddorstige gedrag vertoont. Mark Traa is auteur van o.a. "Hemelbestormers. Feiten en fabels over ruimtevaarders (Uitgeverij De Bezige Bij, 1997,ISBN 90-234-3699-7) In het regenwoud op Sri Lanka leeft een buitengewoon bloeddorstig beestje. Freek ziet deze kleine wormpjes overal. Verder vangt hij ook nog een bamboeslang, waarbij hij goed moet opletten. Freeks wilde wereld . Bloeddorstige beestjes. 1 apr 2018 12:40 • VPRO • 11 min In het ... Nick Arnold Bloeddorstige beesten. Gedrukt boek . Op humoristische wijze wordt informatie gegeven over gevaarlijk dieren als haaien, krokodillen en slangen. Met zwart-wittekeningen. Vanaf ca. 11 jaar. Genre Kinderboek, Non-Fictie Onderwerpen Nick Arnold - Bloeddorstige Beesten BC 160 pagina's Waanzinnig om te weten - serie Vind je je hond maar een watje en je poes een angsthaas? Wil je liever wat meer pit in je beestje? Maak dan kennis met grote boze wolven, nijdige nijlpaarden, bloedlinke bizons en andere Bloeddorstige beesten. Kom je te dicht bij deze dieren in de buurt, dan vertel je je heldendaad waarschijnlijk niet meer na ... Get this from a library! Bloeddorstige beesten. [Nick Arnold; Tony De Saulles; Inge Pieters] -- Op humoristische wijze wordt informatie gegeven over gevaarlijk dieren als haaien, krokodillen en s...

INFORMATIE

AUTEUR
N. Arnold
DIMENSIE
10,54 MB
BESTANDSNAAM
Bloeddorstige beesten.pdf

OMSCHRIJVING

Vind je je hond maar een watje en je poes een angsthaas? Wil je liever wat meer pit in je beestje? Maak dan kennis met grote boze wolven, nijdige nijlpaarden, bloedlinke bizons en andere Bloeddorstige beesten. Kom je te dicht bij deze dieren in de buurt, dan vertel je je heldendaad waarschijnlijk niet meer na.Lees verder in dit beestachtige boek:- Hoe je een aanval van een witte haai overleeft- waarom je een python nooit moet knuffelen- hoe je net zo goed leert mikken als de spugende cobraEn als dat nog niet genoeg voor je is, kun je ook nog lezen over de monsterlijke misdaden van de rode piranha, het dodelijke gif van de zwarte mamba en het pesthumeur van een opvliegende olifant. Dus pas op: dit is geen boek om met je blote handen aan te pakken. Grrr!

Wil je het boek lezen?Bloeddorstige beesten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N. Arnold. Lezen Bloeddorstige beesten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN