De leerkracht

De leerkracht - F.B. Hotz | Nextbestfoodprocessors.com

...ur te creëren, waarmee je als leraren van elkaar leert en samen met je leerlingen en de schoolleiding het onderwijs verbetert ... De leerkracht als opvoeder - Sdu ... . Dit zijn de drie belangrijkste dingen die je daarmee bereikt: Leraren hebben meer plezier in hun werk en ervaren minder werkdruk leerKRACHT is een doordacht programma dat in de afgelopen jaren steeds beter is geworden door de ervaringen en input van de deelnemers. Inmiddels leidt het tot bewezen impact op onderwijs, werkplezier en leerlingbetrokkenheid. Je leerlingen kunnen gratis Squla in de klas spelen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 15:00 uur en op woensdag to ... Stichting leerKRACHT - Elke Dag Samen Een Beetje Beter ... . Je leerlingen kunnen gratis Squla in de klas spelen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 15:00 uur en op woensdag tot 13.00 uur. Het is na schooltijd niet meer mogelijk om op de gratis leerlingaccounts in te loggen. Als leerkracht heb je 24/7 toegang tot de oefenstof van Squla. Op deze manier kan je samen met Squla je lessen voorbereiden. De leerkracht kan de creativiteit van zijn leerlingen bevorderen door een pedagogische sfeer in de leeromgeving te creëren waarin rui...

INFORMATIE

AUTEUR
F.B. Hotz
DIMENSIE
3,89 MB
BESTANDSNAAM
De leerkracht.pdf

OMSCHRIJVING

Theo Sontrop, de toenmalige directeur van De Arbeiderspers, en literair redacteur Martin Ros zouden het nog vaak memoreren: in de stapel ongevraagd toegestuurde kopij troffen ze zelden iets bruikbaars aan, tot er in december 1974 ineens een verbluffend goed geschreven, puntgaaf verhaal, ‘De tramrace’, bij de post zat, als inzending voor het tijdschrift Maatstaf. De schrijver was F.B. Hotz, een volslagen onbekende 52-jarige man uit Oegstgeest.In de ruim twintig jaar die daarop volgden schreef Hotz een indrukwekkend, zij het in omvang bescheiden oeuvre bij elkaar met nog vele andere prachtverhalen. In Hotz’ verhalen spelen slechte huwelijken, schuldbesef en drang tot boetedoening alsook het zoeken naar een zinvolle bestemming een grote rol. Toch heeft zijn werk, bij alle pech, sof en mislukking die hij beschrijft, iets monters en opbeurends. Een keur van Hotz’ verhalen is in deze door Aleid Truijens samengestelde bloemlezing te vinden.

Wil je het boek lezen?De leerkracht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur F.B. Hotz. Lezen De leerkracht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN