Langs de kust van Afrika

Langs de kust van Afrika - Alphonse Jean René Fleuriot de Langle | Nextbestfoodprocessors.com

...de griezelig diepe vallei van Storms River verbindt ... Haai! De 5 gevaarlijkste stranden ter wereld | National ... ... . Tuinroute Zuid-Afrika: klipdassies. Een groot deel van de tuinroute gaat door het Tsitsikamma Nasionale Park, een natuurpark langs de kust. Ik wandel naar de hangbrug via de mouth trail. Garden Route Zuid Afrika, langs de adembenemend mooie kust. Touwbrugroute langs de kust bij Tsitsikamma De Garden Route Zuid Afrika, of Tuinroute in het Nederlands, is een adembenemend mooi gebied langs de zuidkust. Hier wisselt het uitzicht van ruige kliffen, rots ... Het onderwaterleven van Zuid-Afrika | Avontuur | Safari ... ... . Hier wisselt het uitzicht van ruige kliffen, rotsen en rivieren naar diepe baaien, kleurrijke lagunes en lange zandstranden. Bekijk op Zuid-Afrika.nl alle bezienswaardigheden van West-Kaap. We nemen je mee op reis met foto's, tips, reviews en video's. Ontdek de highlights van West-Kaap! De mooiste strandhotels in Zuid-Afrika. ... Langs de kust liggen een paar exclusieve lodges. Tijdens het verblijf in de lodges worden duik- en snorkelexcursies aangeboden, ... Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een troef die de tien eilanden zo'n 500 kilometer voor de kust van Senegal wel hebben. ... Natuurlijk verwacht je om in de eerste plaats onze 'gekleurde' medemens tegen te komen op een eilandengroep aan de evenaar ergens voor de kust van Afrika, ... waarbij de afstand geen rol speelt. Lang hoef je nooit te wachten op de kleine aftandse ......

INFORMATIE

AUTEUR
Alphonse Jean René Fleuriot de Langle
DIMENSIE
11,38 MB
BESTANDSNAAM
Langs de kust van Afrika.pdf

OMSCHRIJVING

"Ik houd u omvat Afrika!" Het was met deze woorden, dat de groote veldheer der oudheid, Caesar, het slechte voorteeken trachtte af te wenden voor zijne bijgeloovige romeinsche soldaten, toen hij ter aarde stortte bij zijn eerste betreden der afrikaansche kust; en het is als of die uitroep ons uit alle tijden te gemoet klinkt. Alle eeuwen, van lang voor onze jaartelling tot heden, hebben het hare er toe bij gedragen, of er althans naar getracht, om een slip op te lichten van den sluier, die daar lag uitgespreid over het groote land ten zuiden der Middellandsche zee. "Ik omvat u Afrika":—reeds in den geest heeft een Hanno het geuit, toen hij zijn kustvaart aan gene zijde der zuilen van Herkules volbracht; en de groote ontdekker dezer eeuw Dr. Livingstone heeft, met een grenzenlooze, heilige dorst naar wetenschap bezield, gepoogd dit woord waar te maken, toen hij zich ten levenstaak stelde door te dringen in te voren nooit bekende streken. En toch hebben die meer dan vijf-en-twintig eeuwen, die er tusschen deze twee ontdekkers verloopen zijn, nog niet geheel dat grootsche doel dat men zich voor oogen stelde bereikt; toch blijft nog altijd het gezegde van Aristoteles waarheid bevatten: "Afrika brengt ons telkens wat nieuws!" Nog zijn er streken, die nooit zijn bezocht; wouden waar nog nooit de tred des Europeërs heeft weerklonken of zijne stem een echo heeft gewekt.

Wil je het boek lezen?Langs de kust van Afrika in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alphonse Jean René Fleuriot de Langle. Lezen Langs de kust van Afrika Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN