Het beslissingsmodel van 348/350 Sv

Het beslissingsmodel van 348/350 Sv - Koopman | Nextbestfoodprocessors.com

...en 348 en 350 van het Wetboek van Strafvordering werkt ... Het beslissingsmodel van 348 350 Sv… - voor €4,62 ... . De uitgave is opgebouwd volgens de structuur van het beslissingsmodel en behandelt geleidelijk alle complicaties die zich kunnen voordoen. Als lezer wordt u daardoor als het ware door het beslissingsmodel ... In art. 348 en 350 Sv wordt benadrukt dat de rechter dient te beraadslagen en te beslissen op de grondslag van de tenlastelegging (zie voor de 'grondslagleer' elders op deze site) en naar aanleiding van het onderzoek ter terechtzitting (zie voor het onderzoek ter terechtzitting, en in dat verband o.a. het wettelijk bewijsstelsel, elders op deze site). ... Samenvatting Het beslissingsmodel van 348/350 Sv - Stuvia ... .a. het wettelijk bewijsstelsel, elders op deze site). Het beslissingsmodel van 348/350 Sv. Hfd. Functie van beslissingsmodel: voorkomt dat de rechter cruciale vragen over het hoofd ziet en dat hij tijd en moeite verspilt aan kwesties waar hij toch niet aan toekomt Het is niet nodig om grote boeken over het formeel strafrecht mee te slepen. Dit compacte werk bevat alles over het beslissingsmodel van art. 348 en 350 Sv. Hoewel het een klein en dun boek is, zijn de auteurs erin geslaagd om alle nodige wettelijke kaders en jurisprudentie te behandelen. Het b...

INFORMATIE

AUTEUR
Koopman
DIMENSIE
12,24 MB
BESTANDSNAAM
Het beslissingsmodel van 348/350 Sv.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek laat zien hoe het beslissingsmodel van de artikelen 348 en 350 van het Wetboek van Strafvordering werkt. Het is in eerste instantie bedoeld voor studenten die in de bachelorfase het vak strafprocesrecht volgen.Het boek is opgebouwd vanuit de structuur van het beslissingsmodel en behandelt geleidelijk de complicaties die zich hierbij kunnen voordoen. De lezer wordt hierbij als het ware door het beslissingsmodel geleid. Afzonderlijke aandacht wordt besteed aan de vragen welke beslissingen de rechter in zijn vonnis moet opnemen en of hij deze moet motiveren.In deze twaalfde zijn voorbeelden en rechtspraak geactualiseerd en enkele inhoudelijke en redactionele aanpassingen doorgevoerd.

Wil je het boek lezen?Het beslissingsmodel van 348/350 Sv in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Koopman. Lezen Het beslissingsmodel van 348/350 Sv Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN