Bestellingen bij het universum

Bestellingen bij het universum - Bärbel Mohr | Nextbestfoodprocessors.com

...aanwijzingen waarmee beginners en gevorderden hun bestellingen en hun voordeel kunnen doen ... Oefeningen en tips voor bestellingen bij het universum ... ... . Bestelling bij het Universum: laat je dromen toe in je fysieke realiteit. Mensen zoals jij en ik hebben allemaal dingen die we echt heel graag willen. Soms denk je er een beetje over na. Om het dan maar weer te laten varen. "Het kan toch niet", denk je dan. Geschreven bij Levensboeken - Bestellingen bij het universum. Waar ik "The Secret" nog wel aardig vond en enigszins geloofwaardig,slaat dit boek de pl ... bol.com | Levensboeken - Oefeningen en tips voor ... ... . Waar ik "The Secret" nog wel aardig vond en enigszins geloofwaardig,slaat dit boek de plank volledig mis. De schrijfster vertelt alles zeer onsamenhangend en ik had geen moment het idee dat ik hier in de praktijk iets aan zou hebben. Bestelling bij het universum plaatsen Ik werk zoals velen wel weten graag met het universum samen, en juist een maandje geleden had ik zo een behoefte aan iemand die net als mij werkt met energetische behandelingen en cursussen etc. Ik vroeg dan ook aan het universum: Bestellingen bij het universum over de kunst van het krijgen. Barbel Mohr, Bärbel Mohr. Beoordeel dit boek als eerste! Recensies. Paperback Tweedehands vanaf € 9,00. Nieuw vanaf € 14,95. Deze titel is ook verkrijgbaar in andere formaten. Zet op verlanglijst. Eén van de boeken uit d...

INFORMATIE

AUTEUR
Bärbel Mohr
DIMENSIE
7,8 MB
BESTANDSNAAM
Bestellingen bij het universum.pdf

OMSCHRIJVING

Kijk, het komt allemaal naar je toe, het leven is je goed gezind.Precies zo kun je het krijgen, zegt Bärbel Mohr. Je hoeft het alleen maar te bestellen. Hoe dat in zijn werk gaat, beschrijft ze in dit boek.Doe het luchtig, vat het vooral niet te zwaar op, luidt haar advies. Je leven wordt er eenvoudiger, rijker, vrolijker en avontuurlijker door.Mogelijke aarzelingen, obstakels en twijfels krijgen aandacht. Maar de lezer krijgt met dit boek vooral een handleiding vol tips, voorbeelden en aanwijzingen die de weg vrijmaken naar een geslaagde omgang met de besteldienst van het universum.Een nuttig en lichtvoetig boek voor beginners en gevorderden!In Duitsland hebben inmiddels al een miljoen mensen Bärbel Mohrs boeken over het bestellen bij het universum aangeschaft.

Wil je het boek lezen?Bestellingen bij het universum in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Bärbel Mohr. Lezen Bestellingen bij het universum Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN