Ik Ikaros, ik Odysseus, ik Orpheus

Ik Ikaros, ik Odysseus, ik Orpheus - Nicolaas Matsier | Nextbestfoodprocessors.com

...eratuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans ... Ik Ikaros, ik Odysseus, ik Orpheus (Dutch Edition) eBook ... ... . Ik Ikaros, Ik Odysseus, Ik Orpheus. Gefascineerd door de mythe laat Nicolaas Matsier in zijn drie korte verhalen `Ik, Ikaros, `Ik, Odysseus en `Ik, Orpheus deze Griekse figuren aan het woord. Matsier laat ze hun verhalen beschrijven en reflecteren op het weefsel van hun eigen mythe. Zo zegt Orpheus, na zijn geliefde Eurydice voor de tweede maal kwijtgeraakt te zijn: `Herhaling en herinnering ... Ik Ikaros, ik Odysseus, ik Orpheus. Gefascine ... Ik Ikaros, ik Odysseus, ik Orpheus | Boeken ... ... Ik Ikaros, ik Odysseus, ik Orpheus. Gefascineerd door de mythe laat Nicolaas Matsier in zijn drie korte verhalen 'Ik, Ikaros', 'Ik, Odysseus' en 'Ik,... Ik Ikaros, ik Odysseus, ik Orpheus | ISBN 9789023487357 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Ik Ikaros, ik Odysseus, ik Orpheus van Nicolaas Matsier. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het e-book Ik Ikaros, ik Odysseus, ik Orpheus, geschreven door Nicolaas Matsier, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | G...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicolaas Matsier
DIMENSIE
5,5 MB
BESTANDSNAAM
Ik Ikaros, ik Odysseus, ik Orpheus.pdf

OMSCHRIJVING

Gefascineerd door de mythe laat Nicolaas Matsier in zijn drie korte verhalen ‘Ik, Ikaros’, ‘Ik, Odysseus’ en ‘Ik, Orpheus’ deze Griekse figuren aan het woord. Matsier laat ze hun verhalen beschrijven en reflecteren op het weefsel van hun eigen mythe. Zo zegt Orpheus, na zijn geliefde Eurydice voor de tweede maal kwijtgeraakt te zijn: ‘Herhaling en herinnering, daarover denk ik na, of ik wil of niet. Zonder nieuwe gedachten te krijgen.’ De auteur weet de alom bekende mythes hernieuwde magie in te blazen. ‘Want,’ schrijft Matsier, ‘een mythe kan het zich permitteren rustig te wachten, desnoods eeuwen, tot er weer eens iemand naar omkijkt.’Nicolaas Matsier (1945) studeerde klassieke talen en filosofie. Hij schreef verhalenbundels en romans, waarvan Gesloten huis (1994), bekroond met de F. Bordewijk-prijs, de bekendste is. Van zijn boeken over de bijbel (De bijbel volgens en Het evangelie volgens) werden meer dan 15 000 exemplaren verkocht. Zijn boek Lof der stenen verscheen in 2012.

Wil je het boek lezen?Ik Ikaros, ik Odysseus, ik Orpheus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicolaas Matsier. Lezen Ik Ikaros, ik Odysseus, ik Orpheus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN