Betoverd door een kus

Betoverd door een kus - Allison Leigh | Nextbestfoodprocessors.com

...echten of een Balinese massage. Betoverd door een kus (Intiem Special Book 1952) (Dutch Edition) eBook: Leigh, Allison, Martens, Anne-Marie: Amazon ... Betoverd door een kus - Allison Leigh | 9789461708090 ... ... .fr Eigenlijk is Imogen nog herstellende van een gebroken hart als ze Jack Taylor ontmoet, maar hij is gewoon té leuk. Al gauw hebben ze een stomende affaire. Maar de verhalen dan die over hem de ronde doen? Dat hij de ene vrouw na de andere verslijt? Ach, die neemt ze niet echt serieus. Dan verandert zijn houding opeens totaal en stelt hij zich ronduit kil tegenover haar op. Ze kan zich wel voor ... Bestel de paperback versie van ... Broekhuis | Betoverd door een kus, Allison Leigh ... . Dan verandert zijn houding opeens totaal en stelt hij zich ronduit kil tegenover haar op. Ze kan zich wel voor ... Bestel de paperback versie van 'Betoverd door jou' bij: naar e-book. ook verschenen als E-book Specificaties: I only have eyes for you. 03-09-2014. 272. 200 x 125 x 25 mm. 1. Boekerij. 9789022570739. ... Een gestolen kus. Sullivan 9 Bella Andre. Voor altijd in mijn hart. Sullivan 8 Bella Andre. Kom in mijn armen. Sullivan 7 Bella Andre. De ware ... Concertrecensie Kapitein Winokio in de AB: betoverd door een sprookjesbos**** Beeld Alex Vanhee. Dezer dagen gaat Kapitein Winokio zes voorstellingen lang voor anker in de Ancienne Belgique....

INFORMATIE

AUTEUR
Allison Leigh
DIMENSIE
10,10 MB
BESTANDSNAAM
Betoverd door een kus.pdf

OMSCHRIJVING

Er was eens... 1: De zusjes Fairchild geloven niet in sprookjes of de prins op het witte paard... Bobbie Fairchild kust Gabriel Gannon zonder erbij na te denken - en hij is totaal verrast! En al doet ze het alleen om een ongewenste aanbidder op afstand te houden, die net met bloemen bij haar op de stoep staat, toch heeft de kus een enorme impact op hen allebei. Pas echt lastig wordt het als Gabriel haar vraagt zich met hem te verloven, om op die manier de voogdij over zijn kinderen te krijgen. Aan de ene kant zou Bobbie niets liever willen, maar aan de andere kant... Kan ze zo'n schijnvertoning wel aan met de man op wie ze verliefd aan het worden is? Dit boek is ook verkrijgbaar in 6-in-1 Intiem eBundel.

Wil je het boek lezen?Betoverd door een kus in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Allison Leigh. Lezen Betoverd door een kus Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN