De ontwikkeling van uw kind spelend bevorderen De ontwikkeling van uw kind spelend bevorderen

De ontwikkeling van uw kind spelend bevorderen De ontwikkeling van uw kind spelend bevorderen - Marilyn Segal | Nextbestfoodprocessors.com

......

INFORMATIE

AUTEUR
Marilyn Segal
DIMENSIE
7,51 MB
BESTANDSNAAM
De ontwikkeling van uw kind spelend bevorderen De ontwikkeling van uw kind spelend bevorderen.pdf

OMSCHRIJVING

DE ONTWIKKELING VAN UW KIND SPELEND BEVORDEREN (GEBOORTE-1J.)Eenvoudige spelletjes en activiteiten om de emotionele en fysieke ontwikkeling van uw baby te stimulerenVoor nieuwe mama’s en papa’s zit het eerste levensjaar van een baby boordevol verrassingen. De veranderingen gaan zo snel dat het één groot feest is om uw kindje elke dag te observeren. Dit boek werd geschreven voor ouders die de ontwikkeling van hun baby nauwgezet willen volgen gedurende de eerste 12 maanden. Maand na maand beschrijft het de subtiele veranderingen, zodat u een beter inzicht krijgt in de intellectuele, emotionele en fysieke ontwikkeling van uw baby.Het belangrijkste deel van dit boek vormen de spelletjes waarmee u die ontwikkeling kunt bevorderen. Het staat boordevol leuke activiteiten die de zintuigen prikkelen, de motoriek stimuleren en de alledaagse probleempjes rond eten en slapen helpen oplossen.De reeks Spelend de ontwikkeling van uw kind bevorderen is gebaseerd op twintig jaar ervaring van ontwikkelingspsychologe Marilyn Segal. In deze reeks stelt ze tijdloze ideeën voor die ouders en kinderverzorgers helpen om alledaagse routinebezigheden om te vormen tot tegelijkertijd leuke en leerzame activiteiten. De boeken zijn geschreven in een duidelijke en eenvoudige taal en hebben oog voor de verschillende stijlen van ouderschap.Marilyn Segal is auteur van 19 boeken en is producer van een succesvolle televisiereeks over de opvoeding van kinderen. Ze is expert op het gebied van kinderpsychologie en geeft regelmatig lezingen over dit onderwerp. Ze heeft zelf 5 kinderen en 13 kleinkinderen en is ervan overtuigd dat samen spelen de basis vormt van elke goede relatie tussen ouder en kind.

Wil je het boek lezen?De ontwikkeling van uw kind spelend bevorderen De ontwikkeling van uw kind spelend bevorderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marilyn Segal. Lezen De ontwikkeling van uw kind spelend bevorderen De ontwikkeling van uw kind spelend bevorderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN