Quickies 1 - Onder De Lakens

Quickies 1 - Onder De Lakens - D. Willemse | Nextbestfoodprocessors.com

...ortje voor liefhebbers van erotiek en humor ... Onder De Lakens van D. Willemse | Boek en recensies ... ... . Boeiende verhalen. Treffend neergezette personages. En steeds zonder de minste censuur. Erotiek en humor zoals enkel Willemse het kan schrijven. Deze bundel bevat de EERSTE VIJF kortverhalen uit Quickies reeks 1: Onder De Lakens Slons Op Zaterdag Ware Kunst Verse ... Quickies: De Eerste E-bundel direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij literatuur-kopen.nl. Voor al je literatuur en romans. Lees ... Onder De Lakens eBook door D. willemse - 1230002468990 ... ... .nl. Voor al je literatuur en romans. Lees „Onder De Lakens Een Erotisch Kortverhaal" door D. willemse verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Joos probeert de slaap te vatten, zonder succes. Dus verdwijnt zijn hand onder de lakens. Om zichzelf te ontspannen. Maa... Dit zijn de beste plekken voor een quickie. Je kunt je seksleven spannend houden door zo nu en dan een vluggertje te doen met je partner of een scharrel. ... Dit is het uitgelezen moment om op je fiets naar huis te scheuren en nog eens even snel onder de lakens te kruipen. 5. Joos probeert de slaap te vatten, zonder succes. Dus verdwijnt zijn hand onder de lakens. Om zichzelf te ontspannen. Maar dat loopt even anders dan hij verwacht. Kort. Krachtig. Geil. De Quickies van D. Willemse zijn het ideale snelle tussendoortje voor wie van erotische verhalen houdt. Quickies: De Eerste E-bundel. Kort. Krachtig. Schaamteloos. De Quickies van D. Willemse zijn het ideale tussendoortje voor liefhebbers van erotiek en humor. Boeiende verhalen. Treffend neergezette personages. En steeds zonder de minste censuur. Erotiek en humor zoals enkel Willemse het kan schrijven. Deze bundel bevat de EERSTE VIJF kortverhalen uit Quickies reeks 1: Onder De Lakens Slons Op ... Joos probeert de slaap te vatten, zonder succes. Dus verdwijnt zijn hand onder de lakens. Om zichzelf te ontspannen. Maar dat loopt even anders dan hij verwacht. Kort. Krachtig. Geil. De Quickies van D. Willemse zijn het ideale snelle tussendoortje voo Joos probeert de slaap te vatten, zonder succes. Dus verdwijnt zijn hand onder de lakens. Om zichzelf te ontspannen. Maar dat loopt even anders dan hij verwacht. Kort. Krachtig. Geil. De Quickies van D. Willemse zijn het ideale snelle tussendoortje voor wie van erotische verhalen houdt. Kort. Krachtig. Schaamteloos. De Quickies van D. Willemse zijn het ideale tussendoortje voor liefhebbers van erotiek en humor. Boeiende verhalen. Treffend neergezette personage...

INFORMATIE

AUTEUR
D. Willemse
DIMENSIE
10,15 MB
BESTANDSNAAM
Quickies 1 - Onder De Lakens.pdf

OMSCHRIJVING

Joos probeert de slaap te vatten, zonder succes. Dus verdwijnt zijn hand onder de lakens. Om zichzelf te ontspannen. Maar dat loopt even anders dan hij verwacht.Kort. Krachtig. Geil. De Quickies van D. Willemse zijn het ideale snelle tussendoortje voor wie van erotische verhalen houdt.

Wil je het boek lezen?Quickies 1 - Onder De Lakens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur D. Willemse. Lezen Quickies 1 - Onder De Lakens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN