Communicatiekaart van Nederland

Communicatiekaart van Nederland - Piet Bakker | Nextbestfoodprocessors.com

... Koop Communicatiekaart van Nederland uittreksel van StudentsOnly met ISBN 9789085803218 ... Communicatiekaart van Nederland - Frankwatching Boeken ... . Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Communicatiekaart van Nederland Deel I: Printmedia. Hoofdstuk 1 Kranten. 1.1 Geschiedenis Eerste Nederlandse kranten in 17e eeuw Enkele pagina's, klein formaat zonder illustraties Veelal buitenlands nieuws Communicatiekaart van Nederland . Auteur: Piet Bakker. Nederlands Kluwer september 2011 Samenvatting Bovendien is er binnen het klassieke aanbod sprake van vernieuwing: de buurtbioscoop is vervangen door de multiplex, de computer is behalve tekstverwerker ook rekenmachine, sociaal medium (Facebook, Twitter, Hyves), filmstudio, jukebox en ... Voor het verkrijgen van kennis, keuzehulp of advies en het gebruiken bij kopen, toep ... Communicatiekaart van Nederland / Journalistiek - Knoowy ... ... Voor het verkrijgen van kennis, keuzehulp of advies en het gebruiken bij kopen, toepassen, regelen of bestuderen Communicatiekaart van Nederland van Bakker & Scholten - Boek & JoHo's | The World of JoHo...

INFORMATIE

AUTEUR
Piet Bakker
DIMENSIE
6,19 MB
BESTANDSNAAM
Communicatiekaart van Nederland.pdf

OMSCHRIJVING

De mogelijkheid om met anderen te communiceren, kennis te nemen van serieuze en verstrooiende informatie en gegevens uit te wisselen zijn legio. Met de Communicatiekaart van Nederland beogen de auteurs door middel van een beschrijving van de belngrijkste mediatypen en werkvelden van communicatie in de veelheid aan media enige orde te brengen. Het eerste deel van deze uitgave geeft de ontwikkeling weer van de printmedia: kranten, tijdschriften en boeken. In het tweede deel schetsen de auteurs de audiovisuele media: radio, televisie, film en bioscoop, beeld- en geluidsdragers en telecommunicatie. In het derde deel wordt een overzicht gegeven van enkele belangrijke werkvelden van communicatie: reclame, public relations, voorlichting, interne communicatie en journalistiek. Elk hoofdstuk begint met een korte paragraaf geschiedenis, daarna volgen de paragrafen over de aanbodzijde, het publiek, brancheorganisaties, wet- en regelgeving en ontwikkelingen.

Wil je het boek lezen?Communicatiekaart van Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Piet Bakker. Lezen Communicatiekaart van Nederland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN