Peachez, een romance

Peachez, een romance - Ilja Leonard Pfeijffer | Nextbestfoodprocessors.com

...r wie hij een alles overstijgende liefde gaat koesteren die zijn leven overhoophaalt ... Peachez, een romance - Ilja Leonard Pfeijffer - Christina ... ... . Peachez, een romance is onderdeel van Pfeijffers Steppoli-tetralogie, een reeks die zich afspeelt in de gelijknamige zelfverzonnen stad. Steppoli is de hoofdstad van Mocanië, het land dat Ilja Leonard Pfeijffer als kind verzon, compleet met landkaart, grammatica en details als het befaamde visrestaurant Rela; in een van de brieven uit Genua schreef Pfeijffer uitgebreid over Mocanië. Voor Peachez, een romance heeft Ilja Leonard Pfeijffer zich gebaseerd op een waarg ... Ilja Leonard Pfeijffer - Peachez, een romance | Humo ... . Voor Peachez, een romance heeft Ilja Leonard Pfeijffer zich gebaseerd op een waargebeurd verhaal: dat van een professor in Amerika die verliefd wordt op een fotomodel dat hij surfend op het internet leert kennen en voor wie hij een alles overstijgende liefde gaat koesteren die zijn leven overhoophaalt. Voor Peachez, een romance heeft Ilja Leonard Pfeijffer zich gebaseerd op een waargebeurd verhaal: dat van een professor in Amerika die verliefd wordt op een fotomodel dat hij surfend op het internet leert kennen en voor wie hij een alles overstijgende liefde gaat koesteren die zijn leven overhoophaalt. Uiteindelijk blijkt zijn liefde te zijn gegrond op een fantasie....

INFORMATIE

AUTEUR
Ilja Leonard Pfeijffer
DIMENSIE
11,73 MB
BESTANDSNAAM
Peachez, een romance.pdf

OMSCHRIJVING

Voor Peachez, een romance heeft Ilja Leonard Pfeijffer zich gebaseerd op een waargebeurd verhaal: dat van een professor in Amerika die verliefd wordt op een fotomodel dat hij surfend op het internet leert kennen en voor wie hij een alles overstijgende liefde gaat koesteren die zijn leven overhoophaalt. Uiteindelijk blijkt zijn liefde te zijn gegrond op een fantasie. Maar geldt dat niet in wezen voor alle liefdesrelaties?Peachez, een romance behandelt het moderne fenomeen van catfishing en zo ook het eeuwige thema van de zoektocht naar geluk in de liefde, maar het is ook een filosofische roman die leest als een thriller.Meer boeken van Ilja Leonard Pfeiffer.

Wil je het boek lezen?Peachez, een romance in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ilja Leonard Pfeijffer. Lezen Peachez, een romance Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN