Neem een geit

Neem een geit - Claudia de Breij | Nextbestfoodprocessors.com

... trein. Of beter gezegd, het leest als een boeiende theatervoorstelling, want al lezende zag ik echt Claudia de Breij de cabaretière voor me die op het podium stond een verhaal te vertellen ... Neem een geit en raak m ook weer kwijt - Training ... ... . Neem een geit & andere levenslessen is een bundeling van opgedane wijsheden en levenslessen dat leest - ik mag wel zeggen - als een trein. Of beter gezegd, het leest als een boeiende theatervoorstelling, want al lezende zag ik echt Claudia de Breij de cabaretière voor me die op het podium stond een verhaal te vertellen. Neem een geit! Om relevante, creatieve oplossingen te bedenken die van waarde zijn, moet je ruimte in je kop hebben. Suddertijd en even mogen lanterfanteren. En tegelijkertijd ben je drukd ... Stress? 'Doe je geit de deur uit!' - Ostara ... . Neem een geit! Om relevante, creatieve oplossingen te bedenken die van waarde zijn, moet je ruimte in je kop hebben. Suddertijd en even mogen lanterfanteren. En tegelijkertijd ben je drukdrukdruk. Dan is het handig om je hersenen een ommetje te laten maken. Neem een geit in huis ... Maar jij kent vast wel mensen, of misschien herken je het ook wel bij jezelf, die voor dat ze er erg in hebben, alweer een geit in huis hebben gehaald. Geen...

INFORMATIE

AUTEUR
Claudia de Breij
DIMENSIE
5,72 MB
BESTANDSNAAM
Neem een geit.pdf

OMSCHRIJVING

Geef het doorClaudia de Breij (net 40, dankuwel) vraagt zich af hoe dat moet: leven. De eerste jaren zeggen ouders, leraren en andere betweters wat je wel en niet moet doen. Je zit nog in de fase 'leven voor beginners'. Maar hoe moet het als je alles eenmaal zelf mag (en moet) uitvinden? Hoe ga je dan om met vragen over liefde, dood, vriendschap, seks, werk, kinderen? Niemand die zegt hoe het moet. En dat is fijn. Maar soms ook niet. Soms zou je willen dat iemand zei: 'Dit heb ik ook gehad. En toen heb ik het zus en zo opgelost.' Dat helpt.Shit is goedMet de les van wijlen René Gude, Denker des Vaderlands, in haar achterhoofd - 'Ga vooral te rade bij anderen' - ging Claudia de Breij op de koffie (en vaak een wijntje) bij wijze mannen en vrouwen die het allemaal al een keer hebben meegemaakt. Samen met haar geliefde Jessica van Geel sprak ze met Willeke Alberti, Hedy d'Ancona, Anne-Wil Blankers, Hanneke Groenteman, Nico ter Linden, Geert Mak, Erica Terpstra, Herman van Veen, Paul van Vliet en Hans Wiegel.Het is geen wedstrijdBehalve bij deze eminente wijsgeren haalde De Breij ook levenslessen bij familie, vrienden, Spinoza en haar pedicure. Het resultaat is een boek zoals alleen De Breij dat kan maken: hartstochtelijk, geestig, to the point en onontbeerlijk op het hobbelige pad dat 'leven voor gevorderden' heet.

Wil je het boek lezen?Neem een geit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Claudia de Breij. Lezen Neem een geit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN