Een Huis In Toscane

Een Huis In Toscane - Mayes | Nextbestfoodprocessors.com

...le deurmat valt! Boek: Een huis in Toscane van Frances Mayes (ISBN 978-90-446 ... Het kopen van een tweede huis in Italië ... . Boek: een huis in toscane van frances mayes (isbn 978-90-446-1673-6) 2,5 euro zie voor meer boeken ook mijn andere advertenties ve De accommodatie bestaat uit een oud stenen huis en een bijgebouw. Wanneer u aankomt te La Loggia 13 vindt u een prachtige, schone en goed onderhouden woning met uitzicht over de heuvels ideaal voor een rustige vakantie in Toscane. In dit schitterend geïllustreerde boek neemt Frances Mayes ons mee terug n ... Vakantiehuis in Toscane | Rustieke vakantiehuizen in ... ... . In dit schitterend geïllustreerde boek neemt Frances Mayes ons mee terug naar haar dagelijkse leven in het betoverende Toscane. Daar is een belangrijke rol weggelegd voor koken, eten en drinken, maar ook voor de inrichting van tuinen en huizen, voor mensen ontmoeten en feestvieren. Een huis in Toscane is een wereldwijde bestseller, een must voor iedereen die van Italië houdt. Het boek is verfilmd als Under the Tuscan Sun met Diane Lane in de hoofdrol. Frances Mayes schrijft over koken en reizen voor The New York Times en Food and Wine. Een huis in Toscane is een wereldwijde bestseller, een must voor iedereen die van Italië houdt. Het boek is verfilmd als Under the Tuscan Sun met Diane Lane in de hoofdrol. Frances Mayes schrijft over koken en reizen voor The New York Times en Food and Wine. Een huis in Toscane is een wereldwijde bestseller, een must voor iedereen die van Italië houdt. Het boek is verfilmd als Under the Tuscan Sun met Diane Lane in de hoofdrol. Frances Mayes schrijft over koken en reizen voor The New York Times en Food and Wine. Toscane, Umbrie, gebieden in Italie die kwaliteit van leven uitstralen. Kleine dorpjes, groene heuvels, kunst, cultuur, historie, natuur en rust. Allemaal ingrediënten voor een aangename en welverdiende vakantie. Ook aan de kust van Amalfi hebben wij mooie huizen en appartementen en zelfs op Sardinië. En wel eens gedacht aan Puglia? Een heerlijke film om bij weg te dromen en de prachtige beelden van Toscane maken de film compleet. Een betoverende film die van het begin tot het einde boeiend is. Absoluut één van mijn favorieten! 3,0. 1 IH88. geplaatst: 2 maart 2017, 13:33 uur. Under the Tuscan Sun ItaliaCasa helpt graag en goed bij het kopen en verkopen van uw huis in Italië: Toscane, Umbrië, Le Marche, Lago di Como, Lago Maggiore, Lago di Garda, Lazio, Liguria, de Dolomieten, Piemonte en de Valle d'Aosta. Nederlandssprekende officiële makelaar in Italië met complete begeleiding en de mooiste woningen. Voor de koop en verkoop van uw villa, appartement, tweede huis en vakantiewoning ......

INFORMATIE

AUTEUR
Mayes
DIMENSIE
6,87 MB
BESTANDSNAAM
Een Huis In Toscane.pdf

OMSCHRIJVING

Als de Amerikaanse Frances Mayes een verlaten villa koopt op het onvergetelijk mooie platteland van Toscane, treft ze verbleekte fresco's aan onder het stucwerk in haar eetkamer, een wijngaard die is overgroeid met een wirwar van braamstruiken, en een verdwaalde schorpioen onder haar kussen. En vanuit haar traditionele keuken en haar simpele moestuin bereidt zij tientallen heerlijke recepten voor alle seizoenen, die allemaal in dit boek staan opgetekend. Op de altijd levendige plaatselijke markten en in de stadjes in de naburige heuvels, gaat Mayes op zoek naar de nuances van het Italiaanse landschap, de geschiedenis en de keuken. Elk avontuur brengt nieuwe verrassingen met zich mee - de perfecte pannetone, een onvergetelijke wijn, of beschilderde Etruskische graven. Mayes doet kortom in Een huis in Toscane wat Peter Mayle deed voor de Provence - ze schrijft met geestdrift en passie over de genoegen van een ander land.

Wil je het boek lezen?Een Huis In Toscane in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mayes. Lezen Een Huis In Toscane Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN