Als dieren konden spreken ...

Als dieren konden spreken ... - Werner Gitt | Nextbestfoodprocessors.com

...onden spreken.... Zou je weleens willen weten wat jouw dier nou denkt ? Dat kan ! Wij zijn beiden dierentolk ! Dierbare dieren ... Als de dieren konde spreken :: Creabea "Natuurlijk" ... . Reconnective Healing en Reading op afstand , voor honden katten paarden vogels konijnen enzovoorts... Als de dieren spreken konden...direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken. Het boek Als de dieren spreken konden ..., geschreven door Christiane Beerlandt, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Als teamled ... Schooltv: De steentijd - Als stenen konden spreken ... ..., geschreven door Christiane Beerlandt, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Als teamleden heel bewust hun eigen verantwoordelijkheid konden Dit boek neemt de lezer mee op een heel bijzondere ontdekkingstocht in het dierenrijk. Ik citeer een paar 20 juli Hier vind je de diepste waarheid. Cesar, als dieren spreken konden koolmees, onnuttige ballast van het verleden Affirmatie: " Ik vertrouw op mijn innerlijke leiding. Werner Gitt & Karl-Heinz Vanheiden In dit boek geven de auteurs enkele dieren de gelegenheid om zichzelf te beschrijven. Door deze verhalende methode hebben de schrijvers de stof op een levendige, onderhoudende en toch wetenschappelijk verantwoorde manier weergegeven voor jong en oud. Op boeiende wijze maakt men daardoor kennis met tal van interessante zaken op […] Dieren beschikken over zeer effectieve communicatiesystemen waardoor zij zich onder elkaar verstaanbaar kunnen maken. Zij kunnen echter niet in een mensentaal met ons spreken. Daarom hebben de auteurs van dit boekje zich in hen verplaatst en zich tot hun woordvoerder gemaakt. De dieren stellen zelf mogelijke vragen en beantwoorden deze in het veronderstelde gesprek. De restaurateur is bezig met het herstellen van een pijl. Hij vertelt hoe de mensen in de steentijd woonden, jaagden en planten verzamelden. In zijn verhaal komt een jagersjongen uit het begin van de nieuwe steentijd weer tot leven. We zien hoe hij en zijn groepsgenoten wonen en leven. Met dieren voel ik me altijd zeer verwant, ik maak vaak dieper en sneller contact met dieren dan met mensen. Daarom spreekt dit boek van de Vlaamse Christiane Beerlandt (ook bekend van het boek 'De sleutel tot zelfbevrijding') mij zeer aan: 'Als de dieren spreken konden'.De schrijfster gebruikt hierin haar uitzonderlijke gaven om de diepe oertaal van dieren verder te doorgronden. Spaans, ALS DIEREN K...

INFORMATIE

AUTEUR
Werner Gitt
DIMENSIE
10,19 MB
BESTANDSNAAM
Als dieren konden spreken ....pdf

OMSCHRIJVING

Dieren beschikken over zeer effectieve communicatiesystemen waardoor zij zich onder elkaar verstaanbaar kunnen maken. Zij kunnen echter niet in een mensentaal met ons spreken. Daarom hebben de auteurs van dit boekje zich in hen verplaatst en zich tot hun woordvoerder gemaakt. De dieren stellen zelf mogelijke vragen en beantwoorden deze in het veronderstelde gesprek. Door deze verhalende methode hebben de schrijvers de stof op een levendige, onderhoudende en toch wetenschappelijk verantwoorde manier weergegeven voor jong en oud. Op boeiende wijze maakt men daardoor kennis met tal van interessante zaken op biologisch, chemisch en natuurkundig terrein. Aangetoond wordt dat vogels, walvissen, libellen, wormen, bacteriën enz. zeer ingenieus zijn ontworpen, wat overtuigend wijst op een Schepper. Het boekje besluit met hoofdstukjes over sprekende dieren in de Bijbel en de vragen: Waar kom ik vandaan? Waar ga ik heen?

Wil je het boek lezen?Als dieren konden spreken ... in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Werner Gitt. Lezen Als dieren konden spreken ... Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN