Stadswandeling Ohrid

Stadswandeling Ohrid - Linda Poort | Nextbestfoodprocessors.com

...andeling Ohrid is de enige stadswandeling die van Ohrid beschikbaar is ... Stadswandeling in de regen op de vijfde dag - Reisverslag ... ... . De brochure nodigt je uit om de oude stad van Ohrid te ontdekken. Je komt langs de belangrijkste en mooiste plekken van de stad, inclusief schitterende uitzichten en historische bezienswaardigheden. De wandeling duurt ongeveer 3 uur, exclusief kerkbezoekjes en terrasjes. Ohrid is al vele jaren de belangrijkste toeristische trekpleister van Macedonië. Deze status heeft de stad te danken aan zijn ligging aan het meer va ... bol.com | Stadswandeling Ohrid (ebook), Linda Poort ... ... . Deze status heeft de stad te danken aan zijn ligging aan het meer van Ohrid en de bijzonder lange geschiedenis van de stad. Ohrid stond vroeger bekend als de stad van de 365 kerken. Vandaag de dag zijn er ... Het Meer van Ohrid is een bijzondere bestemming in Macedonië (Noord-Macedonië). Verblijf rondom het miljoenen jaar oude meer en ervaar al het moois dat het te bieden heeft. Zo vind je er genoeg strandjes om lekker te luieren tijdens een vakantie Meer van Ohrid. Verken 'de stad van 365 kerken', oftewel Ohrid en ontdek...

INFORMATIE

AUTEUR
Linda Poort
DIMENSIE
4,31 MB
BESTANDSNAAM
Stadswandeling Ohrid.pdf

OMSCHRIJVING

Stadswandeling Ohrid is de enige stadswandeling die van Ohrid beschikbaar is. De brochure nodigt je uit om de oude stad van Ohrid te ontdekken. Je komt langs de belangrijkste en mooiste plekken van de stad, inclusief schitterende uitzichten en historische bezienswaardigheden. De wandeling duurt ongeveer 3 uur, exclusief kerkbezoekjes en terrasjes. De wandeling is gemarkeerd op een plattegrond en de tekst beschrijft ook welke kant je uit moet. Daarbij is er veel informatie over de bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt.

Wil je het boek lezen?Stadswandeling Ohrid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Linda Poort. Lezen Stadswandeling Ohrid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN