Waaraan denkt u?

Waaraan denkt u? - Django Mathijsen | Nextbestfoodprocessors.com

... voorzetsel dat erachter staat: eraan gewend zijn, hierbij zijn, daarvoor kiezen, waaruit bestaat dit plan?, enz ... Gezang 146 - Liedboek voor de Kerken 1973 ... . Extreem agressieve virussen waaraan mensen snel doodgaan, zijn niet de fittest, want die sterven snel uit. ... Hoe zal de opheffing van onze intelligente lockdown verlopen, denkt u? Vertalingen in context van "waaraan u" in Nederlands-Frans van Reverso Context: We moeten ook nog onderhandelen over het interinstitutioneel akkoord, waaraan u terecht veel belang hecht. Uw man denkt vooral aan zijn ex. Uit het onderzoek blijkt namelijk dat 90% van uw man zijn ex aantrekkelijker ... Overgevoeligheid voor medicijnen | Apotheek.nl ... . Uw man denkt vooral aan zijn ex. Uit het onderzoek blijkt namelijk dat 90% van uw man zijn ex aantrekkelijker vindt dan u. Het is dus logisch dat uw man zijn hoofd er niet bij heeft. Nieuwspaal ging de straat op en vroeg: "Waaraan denkt u tijdens het vrijen?"...

INFORMATIE

AUTEUR
Django Mathijsen
DIMENSIE
4,95 MB
BESTANDSNAAM
Waaraan denkt u?.pdf

OMSCHRIJVING

Als een vreemdeling de forensen op het perron aanspreekt, raakt een politicus zodanig in verwarring dat hij de verkeerde trein pakt. Wat bezielt hem en wat zullen de gevolgen zijn?Genomineerd voor de Piet Paaltjensprijs 2011 en voor het eerst gepubliceerd in ''De twintig beste 2011''.

Wil je het boek lezen?Waaraan denkt u? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Django Mathijsen. Lezen Waaraan denkt u? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN