Vreemdgaan

Vreemdgaan - Linda Wuijts | Nextbestfoodprocessors.com

...ndt vreemdgaan per definitie stiekem plaats ... Vreemdgaan: dit is waarom zelfs de meest gelukkige ... ... . Afspraken met je partner 'Vreemdgaan leidt tot gevaarlijk hoogtepunt', schrijft het basisteam van de politie IJsselland. Dat was zondagochtend in Capelle aan den IJssel zeker het geval. Vreemdgaan, hoevaak komt het voor? Wie doen het? Waar gebeurd het? Waarom doen mensen het? Lees in deze categorie alle feiten en fabels over vreemdgaan. Motieven voor vreemdgaan Vreemdgaan biedt een ontsnapping van het alledag, de sleur, de kinderen, de schoonouders, het werk, het moeten en de verstikkende verplichtingen. Even ontsnappen uit de werkelijkheid. En ... 11 Verrassende Redenen Waarom Mannen Vreemdgaan (De Waarheid) ... . Even ontsnappen uit de werkelijkheid. En je bent ontevreden over je relatie. Je wilt weg, ontsnappen en je kiest voor de makkelijkste uitweg: vluchten in de armen van een ander. Vreemdgaan is van alle tijden. Toen de mens nog in stamverband leefde, werd er al heel wat afgevoosd in de grot, maar het werd pas echt een probleem toen stellen handtekeningen gingen zetten onder een huwelijksgelofte. Vreemdgaan is een no go.We vinden het respectloos en het getuigen van een gebrek aan loyaliteit. We reageren dan ook behoorlijk instinctief op iemand die vreemdgaat: veroordelend en afkeurend....

INFORMATIE

AUTEUR
Linda Wuijts
DIMENSIE
10,48 MB
BESTANDSNAAM
Vreemdgaan.pdf

OMSCHRIJVING

"In deze autobiografie kun je lezen dat het 54 jaar kan duren, voordat je doorhebt dat je, je hele leven lang 'vreemd' gegaan bent.Gevangen door autisme en narcisme in haar omgeving, beschrijft Linda boeiend en makkelijk leesbaar hoe zij zich ontworstelt heeft uit deze bezitsstructuren. Hoe zij er uiteindelijk achter komt dat zij zich gedraagt als 'reddende engel'. Aangrijpend, pijnlijk en bijzonder bevrijdend door de ware liefde. Lees dit boek, met de bril van zelfreflectie en jij zult ook nooit meer 'vreemd' gaan." Pablo "Het "mooiste" deel vond ik het afscheid van je pa, indrukwekkend. Vooral omdat je merkt dat door jouw innerlijke verandering er meteen ook iets verandert in de energie van de mensen om je heen. Dappere daad en mooi beschreven.Als je boek bij de juiste mensen komt kunnen zij daar zeker van leren. Ik denk dat ik vooral "eerlijk zeggen wat ik denk" van je leer, ik oefen." Noor Quote:"Ik richt mezelf nog een keer op, maar nu voor mijzelf! Ik weet niet hoe, ik weet niet wat, maar er gaat iets gebeuren, zo kan en wil ik niet meer doorgaan. Er zal hier veel veranderen!"

Wil je het boek lezen?Vreemdgaan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Linda Wuijts. Lezen Vreemdgaan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN