Bouquet 386B - Zonnige verrassing

Bouquet 386B - Zonnige verrassing - Rebecca Winters | Nextbestfoodprocessors.com

.... Bloemen bestellen & bezorgen in Amsterdam & heel NL - De Roos bloemisten ... Bureau ISBN - Bouquet e-bundel nummers 3842 - 3846 (5-in-1) ... . De Roos bloemisten bestaat al sinds 1927 en is voor veel Amsterdammers een begrip voor het bezorgen van bloemen, boeketten bloemstukken en rouwstukken.Door de opkomst van internet en de grotere verkoop op afstand hebben wij onze bloemenwinkel in de Clercqstraat / Bilderdijkstraat gesloten. Cleo is gestrand in Londen, zonder geld of onderdak. Wanneer de knappe Griekse zakenman Andreas Xenides haar een miljoen bied ... Bouquet 386B - Zonnige verrassing Download PDF ePUB ... . Wanneer de knappe Griekse zakenman Andreas Xenides haar een miljoen biedt als ze één maand net doet alsof ze zijn minnares is, gaat ze dan ook akkoord - uit noodzaak. Echter wel onder één voorwaarde: ze gaat beslist niet met hem naar bed. Hoewel Andreas daarmee instemt, raakt hij tot zijn verrassing zo door Cleo betoverd, dat hij algauw ... Alle boeken van Fleur van Ingen bij paagman.nl. Zonnige kussen - Bouquet, Winterse verrassing ; Zalige kerstkussen (2-in-1) - Bouquet, ......

INFORMATIE

AUTEUR
Rebecca Winters
DIMENSIE
11,44 MB
BESTANDSNAAM
Bouquet 386B - Zonnige verrassing.pdf

OMSCHRIJVING

Zoe is dolgelukkig. Na een moeilijke periode in haar leven krijgt ze een baan aangeboden op een prachtig Grieks eiland! Degene die haar dit geweldige voorstel doet, is de knappe miljonair Vasso Giannopolous. Ze waant zich in het paradijs, tot ze verliefd wordt op haar baas. Want één ding is overduidelijk: Vasso is absoluut niet op zoek naar liefde…Dit verhaal is ook verkrijgbaar in een 2-in-1 bundel.

Wil je het boek lezen?Bouquet 386B - Zonnige verrassing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rebecca Winters. Lezen Bouquet 386B - Zonnige verrassing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN