Bouquet 3974 - Een kus is niet genoeg

Bouquet 3974 - Een kus is niet genoeg - Robyn Donald | Nextbestfoodprocessors.com

...van Bouquet 3974 - Een kus is niet genoeg PDF te downloaden op onze website mmark ... Onderzoeksreeks Politieacademie - Van opsporing naar ... ... .nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Bouquet 3974 - Een kus is niet genoeg Elena Grange kan graaf Niko Radcliffe niet uitstaan. De miljardair heeft zomaar de ranch naast haar opgekocht en doet nu net alsof alles in de wijde omgeving zijn bezit is. Maar als hij haar op het lokale galabal ten dans vraagt, kan ze niet weigeren. Eenmaal in zijn armen, voelt ze haar afkeer afbrokkelen. 3974 Een kus is niet g ... Bouquet e-bundel nummers 3973 - 3976 - Lynne Graham;;Robyn ... ... . Eenmaal in zijn armen, voelt ze haar afkeer afbrokkelen. 3974 Een kus is niet genoeg van Robyn Donald Elena kan graaf Niko Radcliffe niet uitstaan. Maar dan vraagt hij haar op een galabal ten dans ... Met deze bundel heb je vier van de acht Bouquet-romans (nummers 3973 t/m 3976) van de maand in handen. Bouquet e-bundel nummers 3973 - 3976 EBOOK Tooltip Ebooks kunnen worden gelezen op uw computer en op daarvoor geschikte e-readers. Vurige tyc...

INFORMATIE

AUTEUR
Robyn Donald
DIMENSIE
7,38 MB
BESTANDSNAAM
Bouquet 3974 - Een kus is niet genoeg.pdf

OMSCHRIJVING

Haar verstand zegt nee, maar haar hart... Elena Grange kan graaf Niko Radcliffe niet uitstaan. De miljardair heeft zomaar de ranch naast haar opgekocht en doet nu net alsof alles in de wijde omgeving zijn bezit is. Maar als hij haar op het lokale galabal ten dans vraagt, kan ze niet weigeren. Eenmaal in zijn armen, voelt ze haar afkeer afbrokkelen. Als hij haar dan later die avond ook nog redt uit een benarde situatie, weet ze dat ze moet oppassen dat hij haar niet betovert met zijn zwoele glimlach en zinderende blik... Niko is op zoek naar zijn roots, en dacht dat hij door de aankoop van het estate zich hier eerder thuis zou voelen. Maar vooral zijn mooie buurvrouw, Elena, laat duidelijk blijken dat hij hier niet welkom is. Er zit maar één ding op: hij moet haar verleiden!

Wil je het boek lezen?Bouquet 3974 - Een kus is niet genoeg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robyn Donald. Lezen Bouquet 3974 - Een kus is niet genoeg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN