Vier maaltijden (nieuw)

Vier maaltijden (nieuw) - Meir Shalev | Nextbestfoodprocessors.com

...Judith, en drie mogelijke vaders. Een van hen, Jakob, schenkt Judith zijn verzameling van ... De 27 beste en meest verrassende plekken om oudjaar te vieren ... ... De vier maaltijden. Zejde heeft één moeder, Judith, en drie mogelijke vaders. Een van hen, Jakob, schenkt Judith zijn verzameling duizend gele kanaries en vraagt haar ten huwelijk. Hoewel zij weigert met hem te trouwen, treft hij toch alle voorbereidingen voor de bruiloft. Hij leert dansen, naait een trouwjurk en bestelt een rabbi, in de veronderstelling dat ze dan wel móét komen opdagen Wilt u bestellen? Per levering hanteren wij minimale bestelhoeveelheid van vier maaltijden. Bezorgtijden: Regio: Berlicum, Middelrode, Den Dungen, Heeswijk-Dinther, Sint-Michielsg ... bol.com | Vier maaltijden (nieuw), Meir Shalev ... ... . Bezorgtijden: Regio: Berlicum, Middelrode, Den Dungen, Heeswijk-Dinther, Sint-Michielsgestel, Schijndel en Gemonde tussen 13:00 - 15:00 uur Regio: Rosmalen, Empel, Maaspoort, Den Bosch, Vught, en Engelen tussen 15:00 uur - 17:00 uur Bent u deze tijden echt niet thuis? Stap aa...

INFORMATIE

AUTEUR
Meir Shalev
DIMENSIE
5,48 MB
BESTANDSNAAM
Vier maaltijden (nieuw).pdf

OMSCHRIJVING

Zejde heeft één moeder, Judith, en drie mogelijke vaders. Een van hen, Jakob, schenkt Judith zijn verzameling van duizend gele kanaries en vraagt haar ten huwelijk. Hoewel zij weigert met hem te trouwen, treft hij toch alle voorbereidingen voor de bruiloft. Hij leert dansen, naait een trouwjurk en bestelt een rabbi, in de veronderstelling dat ze dan wel móet komen opdagen...Meir Shalev (1948) is geboren in Nahalal en is onder meer de auteur van Russische roman en De kus van Esau.

Wil je het boek lezen?Vier maaltijden (nieuw) in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Meir Shalev. Lezen Vier maaltijden (nieuw) Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN