Opa's En Oma's Schrijven

Opa's En Oma's Schrijven - Jantine Nierop | Nextbestfoodprocessors.com

.... Zeker omdat veel oudere mensen geen bezoek ontvangen en alleen thuis zijn ... Lieve opa en oma - Wout Sorgdrager ... . En daar hebben we jou voor nodig! De rol van opa en oma is veranderd door de coronacrisis. Op bezoek gaan, kleinkinderen ophalen van school of de kinderopvang en oppassen is nu minder vanzelfsprekend. Maatregelen zijn wel iets versoepeld. Hier zijn veel vragen over van opa's en oma's, welke bij de veelgestelde vragen zijn verzameld ... Barbara's oudste zoon werd laatst 10 jaar. Voor zijn verjaardag schrijf ... bol.com | Opa schrijft, Onbekend | 9789059646100 | Boeken ... ... Barbara's oudste zoon werd laatst 10 jaar. Voor zijn verjaardag schrijft zijn oma (71) hem een brief. En wat voor brief. Ze houdt zo veel van hem dat ze hoopt dat ze heel oud wordt, alleen maar om hem als volwassene mee te maken, die niet langer een buitenbeentje is, maar een getalenteerde en knappe jonge man. Het resultaat: Opa's en oma's schrijven is een boeiend portret geworden van mensen die zich heel persoonlijk laten kennen. En die hun belangrijkste waarden en diepste motieven in klare taal hebben opgeschreven. Met bijdragen van Wim Verboom, Karel Deurloo, Riet Bons-Storm, Carel ter Linden en anderen. Ruim eenderde van de opa's en oma's past wekelijks een of meer dagen op de kleinkinderen, ze zijn een onmisbare steunpilaar voor jonge gezinnen. De directeur van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Jantine Nierop
DIMENSIE
10,46 MB
BESTANDSNAAM
Opa's En Oma's Schrijven.pdf

OMSCHRIJVING

Wat vind je nu echt belangrijk in het leven? Meer en minder bekende Nederlanders schreven het op, in een brief aan hun kleinkinderen.Uitnodigend tot bezinning. Prachtig geschenk voor wie grootouder is of wordtZo'n 15 bekende Nederlanders die 'iets hebben met geloof' klommen in de pen. Hun opdracht was om in een brief aan een kleinkind (of: hun kleinkinderen) te verwoorden wat dat geloof voor hen betekent. Het resultaat: Opa's en oma's schrijven is een boeiend portret geworden van mensen die zich heel persoonlijk laten kennen. En die hun belangrijkste waarden en diepste motieven in klare taal hebben opgeschreven.Met bijdragen van Wim Verboom, Karel Deurloo, Riet Bons-Storm, Carel ter Linden en anderen.

Wil je het boek lezen?Opa's En Oma's Schrijven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jantine Nierop. Lezen Opa's En Oma's Schrijven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN