Er Zijn Geen Slangen In Ierland

Er Zijn Geen Slangen In Ierland - Frederick Forsyth | Nextbestfoodprocessors.com

... er in Ierland sowieso nooit slangen geleefd ... Er zijn geen slangen in Ierland - Forsyth - (ISBN ... ... . 10. Er zijn geen wilde slangen in Ierland. Volgens een beroemde legende verjoeg de heilige St. Patrick alle slangen van het Ierse eiland, nadat de dieren hem aanvielen. Wie wel eens in Ierland geweest is, zal inderdaad geen slang zijn tegengekomen. Dit heeft echter weinig te maken met St. Patrick, zeggen wetenschappers. Verder was er geen grote immigratie van het Europese vasteland, aangezien Ierland nog eerder van Groot-Brittannië werd gescheiden dan dit van het continent. De dierenwereld is daarom arm; zo ontbreke ... Er zijn geen slangen in Ierland | Frederick Forsyth ... ... . De dierenwereld is daarom arm; zo ontbreken bijvoorbeeld alle slangen, de mol, bunzing en wezel, specht, de slaap- en woelmuizen en het wilde zwijn. Er is maar één spitsmuissoort. Er zijn geen slangen in Ierland. Er zijn geen slangen in Ierland bevat zeven korte verhalen. De verhalen zijn zeer uiteenlopend van onderwerp en hebben alle een zeer verrassend plot; de thrillerachtige inhoud doet vaak denken aan de meestervertellingen van Roald Dahl. De soms bizarre gebeurtenissen worden door de auteur subtiel verwoord en de onverachte wendingen zorgen ervoor dat de ... Oorspr. titel Er zijn geen slangen in Ierland en andere verhalen. - Utrecht : Bruna, 1983 Uitg. van Bruna...

INFORMATIE

AUTEUR
Frederick Forsyth
DIMENSIE
8,81 MB
BESTANDSNAAM
Er Zijn Geen Slangen In Ierland.pdf

OMSCHRIJVING

In Er zijn geen slangen in Ierland zijn zeven staaltjes van vertelkunst bijeengebracht. De verhalen zijn zeer uiteenlopend van onderwerp en hebben alle een zeer verrassend plot; de thrillerachtige inhoud doet vaak denken aan de meestervertellingen van Roald Dahl. De soms bizarre gebeurtenissen worden door de auteur subtiel verwoord en de onverwachte wendingen zorgen ervoor dat de ontknoping tot het allerlaatste moment bewaard blijft.Een greep uit de inhoud:- Een indiase student wordt door zijn chef getreiterd en probeert wraak te nemen. Helaas pakt zijn plan verkeerd uit en lijkt het zich tegen hem te keren.- Een rijke stervende zet zijn erfgenamen een goed doordachte hak.- Een rechter wordt tot twee keer toe door een valsspeler in het ootje genomen, en enkele amateur-vrachtwagenberovers worden met onverwachtetegenslagen geconfronteerd.

Wil je het boek lezen?Er Zijn Geen Slangen In Ierland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frederick Forsyth. Lezen Er Zijn Geen Slangen In Ierland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN