Dolk van Sparta

Dolk van Sparta - Nicholas Guild | Nextbestfoodprocessors.com

... nooit zo nauwkeurig, meeslepend en levensecht als in De dolk van Sparta ... Lars Veldwijk: 'In plaats van loyaliteit kreeg ik een dolk ... ... . Van alle Griekse stadstaten spreekt Sparta het meest tot de verbeelding. De ijzeren discipline, moed en de aan waanzin grenzende toewijding aan oorlog voeren, zijn al talloze malen beschreven en verfilmd. Tot nu toe echter nog nooit zo nauwkeurig, meeslepend en levensecht als in Dolk van Sparta. Van alle Griekse stadstaten spreekt Sparta het meest tot de verbeelding. De ijzeren discipline, moed en de aan waanzin grenzende toewijding aan ... Dolk van Sparta | Karakter Uitgevers BV ... . De ijzeren discipline, moed en de aan waanzin grenzende toewijding aan oorlog voeren, zijn al talloze malen beschreven en verfilmd. Tot nu toe echter nog nooit zo nauwkeurig, meeslepend en levensecht als in Dolk van Sparta. In de 4e eeuw voor Christus had Sparta het leeuwendeel van Griekenland veroverd en nergens was deze ... Van alle Griekse stadstaten spreekt Sparta het meest tot de verbeelding. De ijzeren discipline, moed en de aan waanzin grenzende toewijding aan oorlog voeren, zijn al talloze malen beschreven en verfilmd. Tot nu toe echter nog nooit zo nauwkeurig, meeslepend en levensecht als in Dolk van Sparta. Dolk van Sparta | ISBN 9789045211992 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dolk van Sparta. Wie Sparta dwarsboomt, moet daarvoor de ultieme prijs betalen . Van alle Griekse stadstaten spreekt Sparta het meest tot de verbeelding. De ijzeren discipline, moed en de aan waanzin grenzende toewijding aan oorlog voeren, zijn al talloze malen beschreven en verfilmd. "Dolk van Sparta" is opgenomen in de volgende (sub-)rubrieken: Spannende boeken > Thrillers; Antiquariaat. Dit artikel wordt aangeboden door BoekenWebsite.nl. Meer informatie over de verzendkosten en leveringsvoorwaarden van BoekenWebsite.nl. Dolk van Sparta. Hoofdtitel: Dolk van Sparta: Uitgever: Karakter: Auteur(s) Van alle Griekse stadstaten spreekt Sparta het meest tot de verbeelding. De ijzeren discipline, moed en de aan waanzin grenzende toewijding aan oorlog voeren, zijn al talloze malen beschreven en verfilmd. Tot nu toe echter nog nooit zo nauwkeurig, meeslep Dolk van Sparta | ISBN 9789045211893 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Bestel Dolk van Sparta van Nicholas Guild. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 93 aanbiedingen in april -Bekijk alles met sparta! Koop en Verkoop Boeken op Mark...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicholas Guild
DIMENSIE
6,81 MB
BESTANDSNAAM
Dolk van Sparta.pdf

OMSCHRIJVING

Van alle Griekse stadstaten spreekt Sparta het meest tot de verbeelding. De ijzeren discipline, moed en de aan waanzin grenzende toewijding aan oorlog voeren, zijn al talloze malen beschreven en verfilmd. Tot nu toe echter nog nooit zo nauwkeurig, meeslepend en levensecht als in Dolk van Sparta. In de 4e eeuw voor Christus had Sparta het leeuwendeel van Griekenland veroverd en nergens was deze heerschappij wreder dan op eigen grondgebied. Drie eeuwen eerder hadden de Spartanen de heloten overwonnen en elk jaar herinnerden ze hen aan hun onderwerping door jonge soldaten eropuit te sturen om weerloze slaven te vermoorden. Op een van deze avonden ziet de heloot Protos hoe zijn ouders als dieren worden opgejaagd en vermoord. Hij weet ternauwernood te ontkomen en doodt daarbij een van zijn achtervolgers. Daarmee zet Protos een reeks gebeurtenissen in gang die het lot van Griekenland voor altijd zullen veranderen: die jongen die hij doodde was namelijk een Spartaanse prins. De Spartanen jagen Protos dag en nacht op, maar hij blijkt een niet te onderschatten tegenstander. Dankzij een mysterieuze Egyptische vrouw weet Protos naar Thebe te ontsnappen, dat op het punt staat het Spartaanse juk van zich af te werpen. Door een daad waarvan de heldhaftigheid grenst aan zelfmoord, lukt het Protos Thebe te bevrijden. En daarmee komen de twee machtige stadstaten, Thebe en Sparta op een ramkoers te liggen waar maar een van de twee als winnaar uit zal komen.

Wil je het boek lezen?Dolk van Sparta in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicholas Guild. Lezen Dolk van Sparta Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN