Wie Laat Ons Omfietsen Naar De Hema?

Wie Laat Ons Omfietsen Naar De Hema? - Cisca Breedijk | Nextbestfoodprocessors.com

...en ontmoette overal ter wereld de meest gepassioneerde wijnmakers ... Wie laat ons omfietsen naar de hema | Breedijk, Cisca ... ... . Leverproblemen, accijnsperikelen en rode tanden nam ze graag voor lief om Nederland aan de lekkerste wijn te helpen. Wie laat ons omfietsen naar de HEMA? staat vol met hilarische en ontroerende anekdotes, proefnotities en ... Wie laat ons omfietsen naar de hema direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij kookboek-kopen.nl. De online kookboeken specialist. Wie laat ons omfietsen naar de hema? van Château d'Yquem* en H ... Boekbespreking: Wie laat ons omfietsen naar de Hema? ... . Wie laat ons omfietsen naar de hema? van Château d'Yquem* en Hubrecht verzocht hem eens wat wijnen op te sturen. Zo gezegd zo gedaan, en op een vrijdag werd de inkoper door de wijnschrijver zelf gebeld met de mededeling: 'Morgen besteed ik in Het Parool aandacht aan de hema­wijnen.' De impact was groot;...

INFORMATIE

AUTEUR
Cisca Breedijk
DIMENSIE
6,56 MB
BESTANDSNAAM
Wie Laat Ons Omfietsen Naar De Hema?.pdf

OMSCHRIJVING

Wijnboeken zijn er in overvloed. Dikke wijnencyclopedieën, koopgidsen en literaire bundels. Dit boek is anders. Het gaat over een gewoon meisje dat begint met het inkopen van chocoladeletters maar per ongeluk in de wijn belandt. Ruim zeven jaar lang was Cisca Breedijk wijninkoper voor de HEMA. Ze mocht de lekkerste wijnen proeven (en drinken!) en ontmoette overal ter wereld de meest gepassioneerde wijnmakers. Leverproblemen, accijnsperikelen en rode tanden nam ze graag voor lief om Nederland aan de lekkerste wijn te helpen. Wie laat ons omfietsen naar de HEMA? staat vol met hilarische en ontroerende anekdotes, proefnotities en persoonlijke verhalen over haar baan als wijninkoper. Laat je meevoeren op Cisca's queeste naar de mooiste fles.

Wil je het boek lezen?Wie Laat Ons Omfietsen Naar De Hema? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Cisca Breedijk. Lezen Wie Laat Ons Omfietsen Naar De Hema? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN