De boekbindster

De boekbindster - Anne Delaflotte Mehdevi | Nextbestfoodprocessors.com

...n heeft ingewonnen. 'De Boekbindster' heeft beslist alle ingrediënten om een goed boek te kunnen zijn: de plot is interessant genoeg, de locatie landelijk, romantisch en Frans, de personages boeiend ... De Boekbindster - Blogger ... . Maar op één of andere manier wordt het geheel niet echt méér dan de som der delen. De boekbinder. Stel dat je verdriet kunt wissen. Stel dat je pijn kunt vergeten. Stel dat je een geheim kunt verbergen. Voor altijd! Emmett, een jonge boerenzoon, gaat in de leer bij een boekbindster. Zij weet dat hij de aangeboren gave heeft om herinneringen van mensen te wissen en in een boek vast te leggen. Een d ... bol.com | De boekbinder, Bridget Collins | 9789044353235 ... ... . Voor altijd! Emmett, een jonge boerenzoon, gaat in de leer bij een boekbindster. Zij weet dat hij de aangeboren gave heeft om herinneringen van mensen te wissen en in een boek vast te leggen. Een dergelijk boek kan zowel in goede als verkeerde handen vallen. De boekbindster. Mathilde verruilt haar veelbelovende carrière als diplomate voor een leven als boekbindster in een klein dorpje in de Dordogne. Op een ochtend krijgt ze bezoek van een onbekende, knappe man, die even snel verdwijnt als hij gekomen is. Hij laat een oud boek bij Mathilde achter. Geïntrigeerd door de inhoud begint ze een speurtocht om de geheimen van het boek te ontrafelen. De boekbinder. Emmett, een boerenzoon, gaat in de leer bij een boekbindster. Zij weet dat hij de aangeboren gave heeft om herinneringen van mensen te... De boekbindster | ISBN 9789044515039 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken...

INFORMATIE

AUTEUR
Anne Delaflotte Mehdevi
DIMENSIE
3,63 MB
BESTANDSNAAM
De boekbindster.pdf

OMSCHRIJVING

Mathilde verruilt haar veelbelovende carrière als diplomate voor een leven als boekbindster in een klein dorpje in de Dordogne. Op een ochtend krijgt ze bezoek van een onbekende, knappe man, die even snel verdwijnt als hij gekomen is. Hij laat een oud boek bij Mathilde achter. Geïntrigeerd door de inhoud begint ze een speurtocht om de geheimen van het boek te ontrafelen.Anne Delaflotte Mehdevi (1967) werd geboren in Auxerre en groeide op in de Bourgogne. Ze studeerde internationaal recht. Sinds 1993 woont ze in Praag. Ze heeft haar diplomatieke carrière achter zich gelaten en zich toegelegd op het boekbinden en het schrijven. De boekbindster is haar eerste roman.

Wil je het boek lezen?De boekbindster in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anne Delaflotte Mehdevi. Lezen De boekbindster Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN