Overvloed en overgave

Overvloed en overgave - Arjan Plaisier | Nextbestfoodprocessors.com

...admin Leave a comment. Dit boek is een liefdesverklaring aan God van de overvloed en daarom een pleidooi voor geloof als overgave ... Overvloed en overgave - 9789023926788 - Hertog ... . Bestel Overvloed en overgave van Plaisier, Arjan als Ebook voor 9.99€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! Overvloed en overgave is een caleidoscopisch geloofsboek, waarin de auteur anderen met nieuwe ogen naar het christelijk geloof laat kijken. Openingstijden: Maandag : 09.30 - 12.30 uur 13.30 - 17.30 uur] Dinsdag : alleen in de decemberdrukte en speciale dagen [/cell][/row] Woensdag : 09.30 - 12.30 ... Theoblogie | Regien smit reageert op overvloed en overgave ... ... .30 - 12.30 uur 13.30 - 17.30 uur] Dinsdag : alleen in de decemberdrukte en speciale dagen [/cell][/row] Woensdag : 09.30 - 12.30 uur DIONYSUS VERLIEFD. Over Overvloed en overgave van Arjan Plaisier. Dat Arjan Plaisier scriba van de Generale synode van de Protestantse kerk is, heeft hem gelukkig niet verhinderd vorig jaar een boek uit te brengen onder de titel Overvloed en overgave. Een caleidoscopisch geloofsboek. En ten slotte richt hij ook de blik op de geloofsgemeenschap de kerk vanuit vier alternatieve gezichtspunten. Overvloed en overgave is een caleidoscopisch geloofsboek, waarin de auteur anderen met nieuwe ogen naar het christelijk geloof laat kijken. Dit boek is een liefdesverklaring aan God van de overvloed en daarom een pleidooi voor geloof als overgave.God lijkt vandaag de dag vaak een verdwijnende stip aan de horizon en het geloof een verlegenheid. Anderzijds is het geloof soms net een kant- en-klaarpakket, een set van waarheden, afgeleid uit een van kaft tot kaft te […] Bestel Overvloed en overgave Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies...

INFORMATIE

AUTEUR
Arjan Plaisier
DIMENSIE
8,36 MB
BESTANDSNAAM
Overvloed en overgave.pdf

OMSCHRIJVING

Het christelijk geloof is vaak verbleekt tot een `waarde of verhard tot een `van kaft tot kaft-pakket.Voor Arjan Plaisier is het geloof echter een bruisende overvloed, een overstroming van licht en waarheid.Dit surplus van het christelijk geloof wil hij in alle toonaarden bezingen. Daarvoor grijpt hij naar onverwachte perspectieven. Zo laat hij de lezer kijken naar de openbaring van God vanuit vier literaire genres: epiek, lyriek, dramatiek en didactiek. Daardoor licht deze openbaring op als nooit tevoren. Vervolgens schildert hij het geloof van de mens in de kleuren van de vier jaargetijden. En ten slotte richt hij ook de blik op de geloofsgemeenschapde kerkvanuit vier alternatieve gezichtspunten.Overvloed en overgave is een caleidoscopisch geloofsboek, waarin de auteur anderen met nieuwe ogen naar het christelijk geloof laat kijken.

Wil je het boek lezen?Overvloed en overgave in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arjan Plaisier. Lezen Overvloed en overgave Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN