Op weg naar het einde

Op weg naar het einde - W.H Velema | Nextbestfoodprocessors.com

...allig gevonden vorm van de 'reisbrief' bleek bij uitstek geschikt om zijn beschouwingen over seks, drank en dood in te gieten ... DENK en 50PLUS op weg naar het einde - Frontbencher.nl ... . Gerard Reve (Amsterdam, 14 december 1923 - Zulte, Oost-Vlaanderen, 8 april 2006), geboren als Gerard Kornelis van het Reve, was een Nederlands schrijver en dichter.Zijn bekendste werken zijn De avonden (roman, 1947), Werther Nieland (novelle, 1949), Op weg naar het einde (epistolair proza, 1963) en Nader tot U (proza, 1966). Samen met Harry Mulisch en Willem Frederik Hermans wordt hij tot De ... Op weg naar het einde (Hardcover). Ouderenpastoraat ... Op weg naar het einde? - NRC ... . Samen met Harry Mulisch en Willem Frederik Hermans wordt hij tot De ... Op weg naar het einde (Hardcover). Ouderenpastoraat heeft in het hart van Dr. W.H. Velema altijd een belangrijke plaats gehad. Zelfs in de periode dat... Leesaanwijzingen. Op weg naar het einde bestaat uit zogenoemde reisbrieven: brieven die de schrijver, terwijl hij op reis is, naar het literaire tijdschrift 'Tirade' stuurt.De stijl is zeer rijk, maar het taalgebruik is ook plechtig, archaïsch, soms ingewikkeld en toch altijd perfect. Ik haal het citaat uit zijn 'Brief uit Edinburgh', voorin Op weg naar het einde. Kenners hebben het vast herkend, al is het niet typisch Reviaans. Zo serieus hoorde je hem zelden, maar hij zit dan ook op een congres, en tussen alle zuigende observaties over de ongein om hem heen treft hem weleens iets behartenswaardigs, zoals dat op congressen gaat. Op weg naar het einde (1983) markeert in verschillende opzichten een doorb...

INFORMATIE

AUTEUR
W.H Velema
DIMENSIE
7,67 MB
BESTANDSNAAM
Op weg naar het einde.pdf

OMSCHRIJVING

Ouderenpastoraat heeft in het hart vanDr. W.H. Velema altijd een belangrijke plaatsgehad. Zelfs in de periode dat hij hoogleraarwas en minder tijd kon besteden aan het pastoralewerk. Inmiddels is zijn persoonlijkeleven ook gestempeld door de zorgen van deouderdom.In dit geschenkboekje denkt hij met u na overde voorbereiding op het naderende afscheid.Zijn we bereid?Aan de hand van persoonlijke getuigenissenuit de Bijbel horen we in Wie en waar steunen houvast te vinden is op weg naar het einde.

Wil je het boek lezen?Op weg naar het einde in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W.H Velema. Lezen Op weg naar het einde Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN