Zelfontwikkeling Collectie - Samenvatting van Chris Anderson's De TED Methode

Zelfontwikkeling Collectie - Samenvatting van Chris Anderson's De TED Methode - Elly Stroo Cloeck | Nextbestfoodprocessors.com

......

INFORMATIE

AUTEUR
Elly Stroo Cloeck
DIMENSIE
7,13 MB
BESTANDSNAAM
Zelfontwikkeling Collectie - Samenvatting van Chris Anderson's De TED Methode.pdf

OMSCHRIJVING

Efficiënte Samenvatting van het Engelse boek TED Talks uit 2016, wat je in 30 minuten kunt lezen. Over het oorspronkelijke boek: Voor iedereen die ooit is geïnspireerd door een TED Talk. Dit is een handleiding van ingewijden, om onvergetelijke Talks te creëren. Chris Anderson nam TED over in 2001 en heeft sindsdien laten zien hoe zorgvuldig gevormde korte Talks de sleutel kunnen zijn om empathie, opwinding, kennisuitwisseling en een gedeelde droom uit te lokken. Als je het goed doet kan een Talk het wereldbeeld van het publiek veranderen, het kan krachtiger zijn dan alles wat geschreven is. Dit boek legt uit hoe je het wonder van spreken in het openbaar kunt bereiken en geeft je de hulpmiddelen om het beste van jezelf te laten zien. Er is geen vaste formule, elke Talk moet anders zijn. Maar er zijn hulpmiddelen die elke spreker beter maken. Chris Anderson heeft achter de coulissen gewerkt met alle TED-sprekers die ons het meest inspireerden, en hij deelt zijn inzichten van de Talks van Sir Ken Robinson, Amy Cuddy, Elizabeth Gilbert, Salman Kahn, Dan Gilbert, Monica Lewinsky, en tientallen anderen; alles van de vormgeving van jouw inhoud tot de effectiviteit op het podium. Dit is het handboek van de 21-ste eeuw over effectieve communicatie, en verplichte kost voor iedereen die klaar is om impact te hebben met een idee.

Wil je het boek lezen?Zelfontwikkeling Collectie - Samenvatting van Chris Anderson's De TED Methode in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elly Stroo Cloeck. Lezen Zelfontwikkeling Collectie - Samenvatting van Chris Anderson's De TED Methode Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN