Voor Dummies - De kleine wijn voor dummies

Voor Dummies - De kleine wijn voor dummies - Ed Mccarthy | Nextbestfoodprocessors.com

...ten . Op bestelling, levertermijn 4 à 5 werkdagen ... De kleine wijn voor dummies, Ed McCarthy, Mary Ewing ... ... . Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. Gratis thuislevering vanaf € 20. Vergelijken - De kleine wijn voor Dummies ISBN: 9789045351759 - Voor gewone stervelingen is het niet altijd gemakkelijk om van wijn te genieten. Laat staan dat je een goede wijn weet uit te zoeken. Maar wijn hoeft helemaal geen obstakel voor je te… Voor Dummies. De kleine Wijn Ed McCarthy & Mary Ewing-Mulligan. Voor Dummies. De kleine Wijn Ed McCarthy & Mary ... Bureau ISBN - De kleine wijn voor dummies ... . Voor Dummies. De kleine Wijn Ed McCarthy & Mary Ewing-Mulligan . Voor gewone stervelingen is het niet altijd gemakkelijk om van wijn te genieten. Laat staan dat je een goede wijn weet uit te zoeken. Maar wijn hoeft helemaal geen ... Wijn voor Dummies - E. Maccarthy - Cocktail Boeken Met Recepten Voor De Lekkerste Mix, Shakes En Cocktails Met Sterke Drank, Sap, Fris En Fruit Voor Dummies. De kleine Wijn (eBook) Ed McCarthy & Mary Ewing-Mulligan. Voor Dummies. De kleine Wijn (eBook) Ed McCarthy & Mary Ewing-Mulligan. Ebook . Voor gewone stervelingen is het niet altijd gemakkelijk om van wijn te genieten. Laat staan dat je een goede ... Met 'Wijn voor Dummies' kun je snel en gemakkelijk als een echte connaisseur van wijn genieten. Je leest wat de basissoorten wijn zijn, hoe deze smaken, van welke druiven wijn wordt gemaakt en hoe wijnen aan hun naam komen. Er is aandacht voor het kopen, verzamelen en beoordelen van wijnen en je krijgt tips over het combineren van wijnen en gerechten. De kleine wijn voor dummies . Auteur: Ed McCarthy. Nederlands 160 pagina's Pearson Benelux B.V. juni 2010 Samenvatting De gids bij het kiezen van goede betaalbare wijnenVoor gewone stervelingen is het niet altijd gemakkelijk om van wijn te genieten. Laat staan dat je een goede wijn weet uit te zoeken. Fnac: Voor Dummies, De kleine wijn voor Dummies, Ed Mccarthy, Nynke Goïng, Carlo Gremmen". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands ....

INFORMATIE

AUTEUR
Ed Mccarthy
DIMENSIE
3,7 MB
BESTANDSNAAM
Voor Dummies - De kleine wijn voor dummies.pdf

OMSCHRIJVING

De gids bij het kiezen van goede betaalbare wijnen. Voor gewone stervelingen is het niet altijd gemakkelijk om van wijn te genieten. Laat staan dat je een goede wijn weet uit te zoeken. Maar wijn hoeft helemaal geen obstakel voor je te zijn, dankzij dit handige boekje. Van de keuze, de opslag en het serveren van een fantastische fles wijn tot het combineren van wijn met eten: je leest het allemaal in deze boordevolle wijngids. De manier om voortaan als een echte wijnconnaisseur te genieten van wijn.

Wil je het boek lezen?Voor Dummies - De kleine wijn voor dummies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ed Mccarthy. Lezen Voor Dummies - De kleine wijn voor dummies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN