Rust nu maar uit

Rust nu maar uit - Diverse auteurs | Nextbestfoodprocessors.com

...ebruiker Geplaatst op. 14-05-2010. Geef uw waardering ... DOC Rust nu maar uit, je hebt je strijd gestreden ... . Op basis van 1 stemmen krijgt dit gedicht 2 van de 5 sterren. Rust nu maar uit (Hardcover). Troostrijke poëzie over de dood, met gedichten van Nel Benschop, Co 't Hart, Ina Sipkes de Smit, Muus Jacobse, Inge... 'Ma, het is goed zo, rust nu maar uit, je hebt het verdiend' AD Magazine Hugo Borst schrijft over zijn moeder, die aan alzheimer lijdt. Deze week overleed opnieuw een medebewoner van het ... 'Ma, het is goed zo, rust nu maar uit, je hebt het ... ... . Deze week overleed opnieuw een medebewoner van het Verpleeghuis. Rust nu maar uit, van Artikelnummer: 9789043506229. Bestel op Gospel.nl met gratis verzending vanaf €20 Lees ook het Overlijdensgedichtje 'Rust nu maar uit' , een mooi Overlijdensgedichtje. Gedichten voor alle gelegenheden. Rust nu maar uit, lieve …. Je hebt je strijd gestreden In een wereld zonder pijn Hopen wij dat je gelukkig zult zijn In onze herinnering zul je altijd blijven leven Jij die zoveel van jezelf hebt gegeven.-o-Langzaam ben je van ons weggegleden, elke dag een beetje meer. Telkens werd je weer iets ontnomen, de papa/mama van vroeger was je niet meer. Rust nu maar uit. Rust nu maar uit, Mijn zielsbeminde van de moeiten en de strijd, Ik geef je vrede en genade want Ik zie hoeveel je lijdt! Laat maar los, geef het uit handen, vertrouw Mij en aanvaard Mijn wil, Ik leid je op de weg naar 't Leven Ik help je, wees nu maar stil! De strijd die jij zolang ervaart is overwonnen aan het kruis, Diverse auteurs is een geweldige auteur. Download en lees het boek Rust nu maar uit op onze website mmark.nl. Helemaal vrij. U vindt Rust nu maar uit in PDF, ePUB, MOBI. Rust nu maar uit Omschrijving: Troostrijke poëzie over de dood, met gedichten van Nel Benschop, Co 't Hart, Ina Sipkes de Smit, Muus Jacobse, Inge Lievaart, Okke de Jager, Huub Ooste...

INFORMATIE

AUTEUR
Diverse auteurs
DIMENSIE
3,34 MB
BESTANDSNAAM
Rust nu maar uit.pdf

OMSCHRIJVING

Troostrijke poëzie over de dood, met gedichten van Nel Benschop, Co 't Hart, Ina Sipkes de Smit, Muus Jacobse, Inge Lievaart, Okke de Jager, Huub Oosterhuis, Jacqueline van der Waals en anderen. In deze bloemlezing is een aantal van de mooiste gedichten over de dood en daarbij uit de pastorale poëzie van de laatste eeuw bijeengebracht, waarvan vele al klassiek genoemd kunnen worden.

Wil je het boek lezen?Rust nu maar uit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diverse auteurs. Lezen Rust nu maar uit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN