De Alhambra, of nieuwe schetsen en portretten. Tweede deel.

De Alhambra, of nieuwe schetsen en portretten. Tweede deel. - Washington Irving | Nextbestfoodprocessors.com

...aben wir 2 gleiche oder sehr ähnliche Ausgaben identifiziert! Falls Sie nur an einem bestimmten Exempar interessiert sind, können Sie aus der folgenden Liste jenes wählen, an dem Sie interessiert sind: ... PDF Download De dikke Vader & Zoon - PIANOFORTEFESTIVAL.NL ... . 100%: Washington Irving: De Alhambra, of nieuwe schetsen en portretten. De Alhambra, of nieuwe schetsen en portretten. Tweede deel. (Dutch Edition) eBook: Irving, Washington, Frijlink, Hendrik: Amazon.de: Kindle-Shop Bijbelse portretten en miniaturen Mensen zoals wij ... Het eerste deel gaat over mensen uit het Nieuwe Testament, maar de portretten zijn wat uitgebreider, en de studie gaat wat dieper. H ... De Alhambra, of nieuwe schetsen en portretten. Tweede deel ... ... .de: Kindle-Shop Bijbelse portretten en miniaturen Mensen zoals wij ... Het eerste deel gaat over mensen uit het Nieuwe Testament, maar de portretten zijn wat uitgebreider, en de studie gaat wat dieper. Het tweede deel heeft een wat bredere blik, maar de portretten zijn daar juist weer wat beknopter, het zijn meer 'pasfotootjes'....

INFORMATIE

AUTEUR
Washington Irving
DIMENSIE
10,17 MB
BESTANDSNAAM
De Alhambra, of nieuwe schetsen en portretten. Tweede deel..pdf

OMSCHRIJVING

De Alhambra is een echte combinatie van stijlen, omdat het boek beschrijvingen, mythen en verhalen over historische gebeurtenissen combineert. Washington beschrijft onder andere de verwoesting van enkele torens van het Alhambra-paleis door de Fransen in 1812, evenals de schade waaraan het paleis werd blootgesteld tijdens een aardbeving in 1821. De Alhambra wordt ook het 'Spaanse schetsboek' van Washington genoemd en bevat een verzameling essays, literaire schetsen en verhalen, waaronder ''The Three Beautiful Princesses'' en ''The Rose of the Alhambra''. De Alhambra vormt bovendien de basis voor niets minder dan een zeer beroemde opera. Een van de grote Russische schrijvers, Alexander Poesjkin, baseerde zijn werk The Tale of The Golden Cockerel uit 1834 op twee hoofdstukken van de Tales of the Alhambra. Het werk van Pushkin vormde de basis voor Rimsky-Korsakovs veelgeprezen opera ''The Golden Cockerel''. De Alhambra inspireerde ook een Spaanse film met dezelfde naam uit 1950, en een geanimeerde miniserie van de Spaanse animatiefabrikant Pedro Alonso Pablo.

Wil je het boek lezen?De Alhambra, of nieuwe schetsen en portretten. Tweede deel. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Washington Irving. Lezen De Alhambra, of nieuwe schetsen en portretten. Tweede deel. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN