Hoe Overleef Ik Stress ?

Hoe Overleef Ik Stress ? - Francine Oomen | Nextbestfoodprocessors.com

...en, tv-kijken, familie, liefde en vriendschap, puberteit) ... Nieuwe baan: hoe overleef ik de eerste weken? ... . Stress, iedereen kent het wel. Druk op het werk en de werkstress is niet meer oké. Maar wat doe je dan? Op je werk heb je vaak geen invloed op de oorzaak van de stress, maar je kunt wél werken aan de gedachten die jij daarover hebt. Wil je weten hoe je stress overleeft? Check hier al onze tips! Hoe voorkom je dat je in de stress schiet? "Ik zorg dat ik nooit voor verrassingen kom te staan. Dus ik schrijf ­data van tentamens meteen op, maak to- ... Training: Stress - hoe overleef je het? - Springest ... . Dus ik schrijf ­data van tentamens meteen op, maak to-dolijstjes en zorg dat ik het overzicht ... De Hoe overleef ik-serie (afgekort HOI-serie) is een jeugdboekenserie geschreven door Francine Oomen en geïllustreerd door Annet Schaap.De eerste boeken in de serie werden uitgegeven door Van Holkema & Warendorf, maar sinds Hoe overleef ik mijn eerste zoen? worden de boeken uitgegeven door Querido.Enkele boeken zijn ook als luisterboek uitgekomen, voorgelezen door de schrijfster zelf. Hoe overleef ik stress? Deel 1. PRE-ORDER NU >> Dat niemand echt vrolijk wordt van stress is wel duidelijk. Het voelt niet fijn en is ook nergens goed voor. Goed, een beetje gezonde zenuwen kunnen af en toe geen kwaad. Maar stress hebben we nergens voor nodig. Eclaire Francine Marie Oomen (Laren, 27 maart 1960) is een Nederlandse schrijfster, illustratrice en ontwerpster.. Oomen heeft de Academie voor Industriële Vormgeving in Eindhoven gedaan, waar ze in 1983 afstudeerde. In 1990 verscheen Saartje en Tommie op de boerderij, haar allereerste boek.Saartje en Tommie was een boek voor kleuters, later begon Oomen te schrijven voor wat oudere kinderen. Hiermee kreeg ik snel een zeer goe...

INFORMATIE

AUTEUR
Francine Oomen
DIMENSIE
11,13 MB
BESTANDSNAAM
Hoe Overleef Ik Stress ?.pdf

OMSCHRIJVING

Er lopen heel wat stresskippen rond op deze wereld. Zelfs kinderen hebben het tegenwoordig druk, druk, druk. Door school, massa's huiswerk, hobbies, vervelende klusjes, bellen, tv-kijken, afspreken met vrienden, msn-en…Hoe krijg je dat allemaal in een dag gestopt? Niet! Help!En dan zijn er nog een heleboel andere stress-veroorzakers. Wat dacht je van je (aanplak) familie? Liefde en vriendschap? De puberteit! En vooral: negatieve gedachten over jezelf! Allemaal stress.Wat doe je daaraan? Het antwoord hierop vind je in deze survivalgids. Leer stress herkennen, voorkomen én verhelpen. Bij jezelf én bij anderen! Zodat jij lekker relaxed door het leven kunt gaan en later, als je groot bent, geen gebraden stresskip wordt.Met veel oefeningen (the magic is in the doing!), voorbeelden uit de Hoe overleef ik…-boeken, tekeningen, en natuurlijk met heel veel survivaltips!

Wil je het boek lezen?Hoe Overleef Ik Stress ? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francine Oomen. Lezen Hoe Overleef Ik Stress ? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN