Puur en eerlijk

Puur en eerlijk - Teun van de Keuken | Nextbestfoodprocessors.com

...lijk is blijven we de maaltijden gewoon bij u afleveren ... Puur & eerlijk - Fruit Concept Store en Fruit-lunchcafé ... . We vragen u rekening te houden met de volgende punten: Albert Heijn stopt met de Puur & Eerlijk producten. Sinds de introductie zes jaar geleden, is het merk mikpunt van kritiek. De naam wordt nu vervangen door het nieuwe merk AH Biologisch, schrijft ... Geschreven bij Puur en eerlijk. Ik had gedacht met de aankoop van dit boek veel info te krijgen over hoe verpakte voedingsmiddelen samengesteld worden en hoe de voedingsindustrie ons 'ongezonde' produkten probeert te verkopen maar ik kwam bedrogen uit ! Geschreven bij Puur en eerlijk. Ik wilde een boek over wat écht eerlijk eten is, voo ... Welkom bij Puur en (H)eerlijk ... . Ik wilde een boek over wat écht eerlijk eten is, vooral van een Keurmeester. Dit suggereert de titel en ook de tekst achterop het boek. Maar het boek gaat over veel zaken die niet eerlijk zijn, waarbij voedsel niet vaak ter sprake komt. Jammer! Ik raad het niet aan als je meer over eerlijke voedsel wilt weten. Restaurant Puur. Puur en eerlijk in Leiden! Over Ons. In de schilderachtige omgevin...

INFORMATIE

AUTEUR
Teun van de Keuken
DIMENSIE
6,19 MB
BESTANDSNAAM
Puur en eerlijk.pdf

OMSCHRIJVING

Teun van de Keuken koopt niet graag knollen voor citroenen. Ook geen citroenen voor knollen overigens. Hij houdt er niet van om bij de neus te worden genomen. Als tegendraadse presentator, journalist en columnist van onder andere Keuringsdienst van Waarde, De Slag om Europa en Het Parool zit het stellen van kritische vragen hem in het bloed. In dit boek dompelt hij zich onder in vragen over het ware `Puur en Eerlijke leven. Waarom is diervriendelijk niet meteen goed voor het milieu? Kun je een goed mens zijn zonder te lijden? Zaten al die E-nummers echt in oma s recepten? Als geen ander kan Teun zich verbazen over de manier waarop wij als moderne consumenten heerlijk worden misleid. Puur en eerlijk is het vrolijke verslag van een man die het goede probeert te doen in onze complexe wereld. Maar die daarin geregeld jammerlijk weet te falen.

Wil je het boek lezen?Puur en eerlijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Teun van de Keuken. Lezen Puur en eerlijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN