Vaccin

Vaccin - Michael Palmer | Nextbestfoodprocessors.com

...verzwakte vorm, en wekt bij mensen (of dieren) een immuunrespons op zonder hen ziek te maken ... Vaccin coronavirus mogelijk binnenkort gereed - Binnenland ... ... . De gevaccineerde is door de vaccinatie bestand ... vaccin Ook entstof. Stof waarmee gevaccineerd wordt. Een oplossing of mengsel van gedode of verzwakte ziektekiemen of van onderdelen van ziektekiemen, die na eenmalige of herhaalde inspuiting weerstand oftewel immuniteit opwekt tegen de betreffende ziektekiemen. Om de overbevolkte wereld waarin we leven 'uit te dunnen' moeten tenminste 350.000 mensen ... Komt hét corona-vaccin uit Leiden? 'In september gaan we ... ... . Om de overbevolkte wereld waarin we leven 'uit te dunnen' moeten tenminste 350.000 mensen per dag worden gedood. Dit zegt Bill Gates, die toegeeft dat er een vaccin is ontwikkeld waarmee overheden de wereld kunnen laten uitdunnen. Mensen worden onopgemerkt langzaam gedood. Stichting Vaccinvrij - voor transparante voorlichting en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze. Aanvullende informatie voor een verantwoordelijke keuze! Een dosis vaccin van 0.5 ml bevat tussen de 0.05 mg en 0.1 mg formaldehyde (dus 0.1-0.2 mg/ml). Formaldehyde kan een mogelijk (schadelijke) invloed op het lichaam hebben bij inname via de mond van 50-100 mg/kg per dag. Ter vergel...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Palmer
DIMENSIE
8,75 MB
BESTANDSNAAM
Vaccin.pdf

OMSCHRIJVING

Michael PalmerVaccin'Als de vaart er eenmaal in zit, is er geen houden meer aan. Met nagelbijtende spanning.' - BN De StemEllen Kroft zit als enige leek in een belangrijk comit Dit comit oet beoordelen of Omnivax, een nieuw supervaccin, op de markt gebracht kan worden. Ellen staat sceptisch tegenover het vaccin, omdat ze er niet van overtuigd is dat alle bestanddelen afdoende zijn getest. Samen met een goede vriend probeert ze bewijs te vinden voor haar vermoeden dat er iets niet klopt.Tijdens haar zoektocht naar de samenstelling van het vaccin ontmoet ze twee jonge artsen: Matt Rutledge en Nikki Solari. Zij proberen te ontdekken waarom verschillende mensen, die stuk voor stuk overleden zijn, symptomen van een vreemd syndroom vertoonden. Ellen, Matt en Nikki bundelen hun krachten in een race tegen de klok. Want binnen afzienbare tijd zullen de eerste baby's het supervaccin toegediend krijgen...Michael Palmer, M.D., is de auteur van 11 thrillers, waaronder Een gestolen leven en het verfilmde Extreme Measures. Zijn boeken zijn in 35 talen vertaald en wereldwijd zijn er vele miljoenen exemplaren van verkocht.Palmer heeft meer dan twintig jaar als arts gewerkt en is nu mededirecteur van het Massachusetts Medical Society's Physician Health Program.

Wil je het boek lezen?Vaccin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Palmer. Lezen Vaccin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN