De Lifter

De Lifter - R.L. Stine | Nextbestfoodprocessors.com

...e nodige zorg moet bieden. Ik stap in mijn auto om naar het volgende adres te gaan ... De lifter [e-Book] - Roald Dahl - (ISBN: 9789460238550 ... ... . De lifter | ISBN 9789460238550 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In het korte verhaal De lifter pikt een man tijdens een ritje in zijn gloednieuwe auto een wonderbaarlijk vingervlugge lifter op. Roald Dahl, de alom geprezen schrijver van Sjakie en de chocoladefabriek, De GVR, Matilda en vele andere klassiekers voor kinderen, schreef ook bundels met korte verhalen voor volwassenen. Fnac: Deel 2, De lifter, Chris Rippen". Levering bij je thuis of in de winkel en ... De Lifter - Isabelle A | Shazam ... . Fnac: Deel 2, De lifter, Chris Rippen". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Een inhoudsbeschrijving en een fragment van het hoorspel: De lifter (Jan Van den Bulck). Directed by Paul Verhoeven. With Maarten Schutte, Jaap van Donselaar, Jan van Mastrigt, Geerda Walma van der Molen. A road movie about three guys circling around a woman. In het korte verhaal De lifter pikt een man tijdens een ritje in zijn gloednieuwe auto een wonderbaarlijk vingervlugge lifter op. Roald Dahl, de alom geprezen schrijver van Sjakie en de chocoladefabriek, De GVR, Matilda en vele andere klassiekers voor kinderen, schreef ook bundels met korte verhalen voor volwassenen. Veel van deze betoverend angstaanjagende verhalen zijn verfilmd, en laten tot ... De lifter | ISBN 9789086960507 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De lifter Het is echt weer iets voor Mia. Gaan de kinderen eindelijk niet meer mee. Neemt ze een lifter mee in de auto. Kees houdt de achterbank liever leeg. Want je weet het maar nooit met die lifters. Hij heeft Mia gevraagd haar tas voorin te leggen. De riem van de tas zit nu stevig om haar enkels. Hij rijdt een paar vrachtwagens voorbij. 1) iemand die lift, die aan het liften is (2) de lifter zelfst.naamw. (m.) Uitspraak: ['lɪftər] Verbuigingen: lifter|s (mee... In het korte verhaal De lifter pikt een man tijdens een ritje in zijn gloednieuwe auto een wonderbaarlijk vingervlugge lifter op. Roald Dahl, de alom geprezen schrijver van Sjakie en de chocoladefabriek, De GVR, Matilda en vele andere klassiekers voor kinderen, schreef ook bundels met korte verhalen voor volwassenen....

INFORMATIE

AUTEUR
R.L. Stine
DIMENSIE
6,61 MB
BESTANDSNAAM
De Lifter.pdf

OMSCHRIJVING

De lifter"Kijk, daar staat een lifter," zei Christel opeens. Ze minderde vaart. "0 nee!" riep Sharon vastberaden. "Je laat het, hoor. Je neemt die knul niet mee!" "Waarom niet?" vroeg Christel verbaasd. "Zie je niet wat een leuke knul het is?" Ze trapte keihard op de rem. Ik vind het een engerd." "Stel je toch niet aan," antwoordde Christel lachend. Ze zette de auto langs de kant van de weg. De lifter slingerde de rugzak die hij bij zich had, over zijn schouder en kwam vastberaden op hen af. Ik vind het echt stom wat je doet, hoor," mompelde Sharon. Ze voelde zich totaal niet op haar gemak. Christel lachte haar vriendin echter vierkant uit. "Wat kan er nu helemaal gebeuren?"

Wil je het boek lezen?De Lifter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur R.L. Stine. Lezen De Lifter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN