Intermediair - Timemanagement 3.0

Intermediair - Timemanagement 3.0 - Denise Hulst | Nextbestfoodprocessors.com

...6 minuten per dag en stijgt het aantal gemaakte fouten in het werk met 50% ... Timemanagement 3.0 (e-boek) | Denise Hulst | 9789000343270 ... ... . Om maar wat te noemen. Gelukkig is de oplossing nabij (psst… iets met koffie). De kantoortuin zag het daglicht decennia geleden al, in de jaren '50, toen men dacht dat zoiets als een compleet open kantoor een goed idee zou zijn. Timemanagement 3.0 (e-boek) door Denise Hulst, EAN 9789000343270. Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Amazon.com: Timemanagement 3.0: meer werkgeluk door plannen en prioritei ... Timemanagement 3.0 - Intermediair | Blokker ... . Amazon.com: Timemanagement 3.0: meer werkgeluk door plannen en prioriteiten stellen (Intermediair) (Dutch Edition) (9789000343263): Hulst, Denise: Books Free 2-day shipping. Buy Timemanagement 3.0 - eBook at Walmart.com Enkele dagen geleden is de final release van Darktable versie 3.0.1 verschenen. Darktable is een opensource-raw-fotobewerkings­programma, een virtuele lichtbak en donkere kamer voor fotobewerking. Timemanagement 3.0. Timemanagement 3.0 meer werkgeluk door plannen en prioriteiten stellen, speciaal voor breinwerkers Waar sta je voor als moderne... Timemanagement 3.0 meer werkgeluk door plannen en prioriteiten stellen, speciaal voor breinwerkers Waar sta je voor als moderne drukke breinwerker? Ni... Jordan Russell Software heeft versie 6.0.4 van Inno Setup uitgebracht. Met dit programma kunnen op eenvoudige wijze installatiepakketten voor Windows worden gecreëerd....

INFORMATIE

AUTEUR
Denise Hulst
DIMENSIE
3,65 MB
BESTANDSNAAM
Intermediair - Timemanagement 3.0.pdf

OMSCHRIJVING

"Intermediair - Timemanagement 3.0 1e druk is een boek van Denise Hulst uitgegeven bij Spectrum. ISBN 9789000343263 Timemanagement 3.0 meer werkgeluk door plannen en prioriteiten stellen, speciaal voor breinwerkers Waar sta je voor als moderne drukke breinwerker? Niet alleen het managen van je tijd, maar ook van je taken en energie! Deze zijn allemaal van belang om fit, energiek en betrokken te blijven en resultaten neer te zetten waar je voor staat.Onderwerpen zijn:Werk is topsport: bewustzijn als bron van zelfsturing en High Performance OrganisatiesHet managen van je tijd en takenOns brein en wat ons brein voor invloed heeft op onze werkprocessenEnergiemanagement: concentratieverstoorders en energieslurpers, mentale inspanning en herstel en stressVergroot je werkgelukRust in je hoofdWerk en privé in balansPlannen, prioriteiten stellen en keuzes maken, agendabeheerSlim omgaan met e-mail, social en informatieHet Nieuwe Werken87 timemanagementtips voor meer werkgeluk uit en thuisBonus 1: Hoe toppresteerders prioriteiten stellenBonus 2: Handige apps voor productiviteit, samenwerken en tijd - energiebeheer Met gratis 3-delige online videotraining.Videoles 1: Het brein en de invloed op onze werkprocessen.Videoles 2: Onrust in het hoofd en hoe deze te verminderen.Videoles 3: De 5 grootste valkuilen bij het maken van een planning en hoe je een planning maakt die wel voor je werkt."

Wil je het boek lezen?Intermediair - Timemanagement 3.0 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Denise Hulst. Lezen Intermediair - Timemanagement 3.0 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN