Het havenschandaal

Het havenschandaal - Frank de Kruif | Nextbestfoodprocessors.com

...s een schandaal (het "havenschandaal") met een "zonnekoning" (koning van de haven) en een "bedrijvendokter" (zakenman / ondernemer) ... Rotterdam wint de eerste slag in afwikkeling van ... - Trouw ... . 9789044535808 - Het havenschandaal door Frank de Kruif.. 30 augustus 2004 was een zwarte dag voor de haven van Rotterdam; de directeur van het Havenbedijf Rotterdam, Willem Scholten, werd op non-actief gesteld. Scholten had, zonder zijn politieke bazen daar.. het bijhouden van het aantal bezoekers op onze webpagina\'s het bijhouden van de tijdsduur die elke bezoeker doorbrengt op onze webpagina\'s, bezoekers zijn niet uniek te identificeren Lees „Het havenschandaal het verbijsterende verhaal achter een miljoenenaffaire" door Frank de Kruif verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. 30 augustus 2004 was een zwarte dag voor de haven van Rotterdam; de directeur van het Havenbedijf Rotterdam, Willem Scho... Wat h ... Het havenschandaal eBook door Frank de Kruif ... ... . 30 augustus 2004 was een zwarte dag voor de haven van Rotterdam; de directeur van het Havenbedijf Rotterdam, Willem Scho... Wat het havenschandaal zo fascinerend maakt, is de betrokkenheid van grote financiële instellingen en de nationale en gemeentelijke politiek. Dit alles leidt tot een verbijsterend verhaal dat nog steeds niet is afgerond. Schrijver en journalist Frank de Kruif volgt het havenschandaal al jaren op de voet. Voor het Rotterdamse bedrijf zou het gaan om enkele miljoenen aan advocaatkosten. Andere claims Barclays Bank heeft ook twee claims lopen tegen de gemeente Rotterdam in verband met het havenschandaal. Het havenschandaal | ISBN 9789044535815 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het havenschandaal | ISBN 9789044535808 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Maar een paar maanden geleden viel eindelijk het doek ...

INFORMATIE

AUTEUR
Frank de Kruif
DIMENSIE
12,29 MB
BESTANDSNAAM
Het havenschandaal.pdf

OMSCHRIJVING

30 augustus 2004 was een zwarte dag voor de haven van Rotterdam; de directeur van het Havenbedijf Rotterdam, Willem Scholten, werd op non-actief gesteld. Scholten had, zonder zijn politieke bazen daarover te informeren, voor 180 miljoen euro aan garanties voor bankleningen aan zakenman Joep van den Nieuwenhuijzen gegeven. Dat kwam pas aan het licht toen verschillende onderdelen van de onderneming van Van den Nieuwenhuijzen failliet gingen en de banken hun geld opeisten.

Wil je het boek lezen?Het havenschandaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Frank de Kruif. Lezen Het havenschandaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN