Expat exit

Expat exit - Patricia Snel | Nextbestfoodprocessors.com

...elens. Ja, het leest lekker weg en het leven op Curaçao en als expat wordt goed neergezet, maar dat is het zo wat ... Patricia Snel ... . Expat Exit. Met Expat Exit keert Patricia Snel terug naar de wereld van haar bestseller De expat. In Expat Exit lukt het Elisa nauwelijks om na haar scheiding een nieuw leven op te bouwen op Curaçao. Ze worstelt met de liefde, met het vinden van een baan, met heimwee naar Nederland. Bovendien eist haar ex de volledige voogdij over hun elfjarige zoon Sam. Met Expat Exit keert Patricia Snel terug naar de wereld van haar bestseller De expat. Als geen ander toont Snel ... Expat exit - Patricia Snel | Boeken-ID ... . Met Expat Exit keert Patricia Snel terug naar de wereld van haar bestseller De expat. Als geen ander toont Snel zowel de exotische als de duistere kanten van het jetsetbestaan. Lees meer > Patricia Snel. Patricia Snel studeerde Italiaanse taal-en letterkunde en kunstgeschiedenis. Lees „Expat exit" door Patricia Snel verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Een beklemmende thriller over vrijheid, liefde en innerlijke kracht Elisa leidt een heerlijk leven op Curaçao. Zon, zee,... Bestel Expat exit van Patricia Snel. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd In Expat Exit lukt het Elisa nauwelijks om na haar scheiding een nieuw leven op te bouwen op Curaçao. Ze worstelt met de liefde, met het vinden van een baan, met heimwee naar Nederland. Bovendien eist haar ex de...

INFORMATIE

AUTEUR
Patricia Snel
DIMENSIE
6,43 MB
BESTANDSNAAM
Expat exit.pdf

OMSCHRIJVING

Een beklemmende thriller over vrijheid, liefde en innerlijke kracht Elisa leidt een heerlijk leven op Curaçao. Zon, zee, strand, lieve vriendinnen, een carrièreman en haar fantastische zoon Sam. Maar dan slaat het noodlot toe. Haar man verlaat haar voor een ander en eist de volledige voogdij over hun zoon op. Gevangen op het eiland probeert Elisa haar leven weer op de rails te krijgen. Na een ernstig bootongeluk, waarbij het vriendje van Sam zwaargewond raakt, wordt Elisa verantwoordelijk gehouden, lijkt alle hoop verloren. Ze belandt in een strijd om drugs en geld. Elisa zal haar leven moeten riskeren om haar kind terug te krijgen en te ontsnappen aan de wurggreep van het criminele milieu. Het paradijs lijkt verder weg dan ooit. Met Expat Exit keert Patricia Snel terug naar de wereld van haar bestseller De expat. Als geen ander toont Snel zowel de exotische als de duistere kanten van het jetsetbestaan.

Wil je het boek lezen?Expat exit in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patricia Snel. Lezen Expat exit Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN