Voeding Als Medicijn

Voeding Als Medicijn - Rob Oppedijk | Nextbestfoodprocessors.com

...en leefstijl veel gezondheid te winnen voor patiënten ... Voeding als medicijn - nieuws - Maastricht University ... . "Voeding als medicijn wordt nog te weinig voorgeschreven" Niet zo gek, want er wordt in de geneeskundeopleiding weinig aandacht aan dit onderwerp besteed, stelt De Weijer. 'Als ik gedurende de negen jaar dat ik in opleiding was tot arts vijf uur aan voeding heb besteed, is dat veel. Welke voeding werkt wél als een medicijn? Wie ziek is en naar een arts gaat, komt vaak thuis met een recept voor medicijnen. Maar op je doktersrecept staat nooit een boodschappe ... De ziekte van Parkinson te lijf met voeding als medicijn ... . Maar op je doktersrecept staat nooit een boodschappenlijstje of een weekmenu. Gek eigenlijk, want iedereen weet hoe essentieel gezond eten is voor je gezondheid. Voeding als medicijn (Paperback). Voeding als Medicijn Wie ziek is en naar een arts gaat, komt vaak thuis met een recept voor medicijnen. Maar op je... Compleet herziene uitgave van Voeding als medicijn. Van eerdere uitgaven werden al meer dan 100.000 exemplaren verkocht. "Laat voedsel uw medicijn zijn, en uw medicijn voedsel." Vaak wordt deze uitspraak aan Hippocrates toegeschreven. Maar, zoals onderzoek van Diana Cardenas uit 2013 laat zien, is deze uitspraak niet letterlijk in de geschriften van Hippocrates terug te vinden. Diana Carden...

INFORMATIE

AUTEUR
Rob Oppedijk
DIMENSIE
12,64 MB
BESTANDSNAAM
Voeding Als Medicijn.pdf

OMSCHRIJVING

Huisartsen schrijven medicijnen voor, maar hebben meestal weinig aandacht voor voeding. Toch kunnen eenvoudige voedingsmaatregelen een groot effect hebben. Een- of tweemaal per week vis op het menu bijvoorbeeld helpt om hart- en vaatziekten te voorkomen. Dit boek laat de lezer kennismaken met het effect van voeding op 50 veelvoorkomende aandoeningen. Van allergie, depressie en hoge bloeddruk tot reuma en slapeloosheid.

Wil je het boek lezen?Voeding Als Medicijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rob Oppedijk. Lezen Voeding Als Medicijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN