De mythische oom

De mythische oom - Mariët Meester | Nextbestfoodprocessors.com

...ingen en edities verbergen. Amazon-prijs Nieuw vanaf Tweedehands vanaf Kindle-editie "Probeer het later opnieuw" € 7,49 ... Studystore | De mythische oom, Meester, m. | 9789029578653 ... ... De Amerikaanse oom van Mariët Meester leed aan een ernstige vorm van leukemie. Hij overleefde dankzij een stamceltransplantatie, waarbij zijn broer -- de vader van de schrijfster -- de donor was. De mythische oom Mariët Meester. De Amerikaanse oom van Mariët Meester had leukemie en was ten dode opgeschreven. Hij overleeft dankzij een stamceltransplantatie, waarbij de vader van de auteur de donor was. Meester zoekt haar oom op ... De mythische oom [e-Book] - Mariët Meester - (ISBN ... ... . Hij overleeft dankzij een stamceltransplantatie, waarbij de vader van de auteur de donor was. Meester zoekt haar oom op en verdiept zich in zijn leven, zijn pioniersbestaan in de VS, ... De mythische oom | ISBN 9789029579834 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De mythische oom is alweer het veertiende werk van Mariët Meester (1958). In haar werk maakt ze vaak gebruik van haar eigen ervaringen, maar dit werk is volledig autobiografisch. Zo draagt ze het boek op aan 'opa Daniël Meester' en vinden we op pagina 11 een stamboom van de familie Meester. De Amerikaanse oom van Mariët Meester leed aan een ernstige vorm van leukemie. Hij overleefde dankzij een stamceltransplantatie, waarbij zijn broer - de vader van de schrijfster - de donor was. In De mythische oom verdiept zij zich in het leven van haar oom, zijn pioniersbestaan in de VS, zijn allesoverheersende geloof en zijn bijzondere genezing. De mythische oom Literaire non-fictie, Uitg. De Arbeiderspers eerste druk januari 2012, derde druk maart 2012. Te bestellen voor 12,50 (incl. porto) via [email protected] Kan worden gesigneerd. De Amerikaanse oom van Mariët Meester leed aan een ernstige vorm van leukemie. Hij overleefde dankzij een stamceltransplantatie, waarbij zijn broer - de vader van de schrijfster - de donor was. Get this from a library! De mythische oom. [Mariët Meester] -- De Nederlandse schrijfster gaat op zoek naar haar oom en de orthodox-christelijke Nederlandse immigrantenenclave in het uiterste noordwesten van de Verenigde Staten. Bestel De mythische oom van Mariët Meester. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Lees „De mythische oom" door Mariët Meester verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. De Amerikaanse oom van Mariët Meester had leukemie en was ten dode opgeschreven. Hij overleeft dankzij een stamceltransp... De mythische oom book. Read 3 reviews from the world's largest community for readers. De Amerikaanse oom ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mariët Meester
DIMENSIE
10,81 MB
BESTANDSNAAM
De mythische oom.pdf

OMSCHRIJVING

De Amerikaanse oom van Mariët Meester had leukemie en was ten dode opgeschreven. Hij overleeft dankzij een stamceltransplantatie, waarbij de vader van de auteur de donor was. Meester zoekt haar oom op en verdiept zich in zijn leven, zijn pioniersbestaan in de VS, zijn allesoverheersende geloof en zijn levenshouding. Tijdens haar verblijf in Lynden neemt ze deel aan alle activiteiten van haar familie, inclusief de lange, zondagse kerkdiensten. Ze ontdekt familiegeheimen, een verborgen relatie komt aan het licht, er spelen drugsproblemen. Scènes uit het levensverhaal van haar oom worden afgewisseld met Meesters eigen ervaringen in het Amerika van nu. Ze ontdekt hoezeer het orthodoxe geloof het leven van de grote groep Nederlandse Lyndenieten beheerst, met pijnlijke gevolgen voor degenen die zich afwijkend gedragen. Tijdens haar verblijf komt het tot dramatische ontwikkelingen, die in de laatste week letterlijk tot een uitbarsting leiden.

Wil je het boek lezen?De mythische oom in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mariët Meester. Lezen De mythische oom Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN