De studie

De studie - Joelle Charbonneau | Nextbestfoodprocessors.com

... door deskundigen waarborgt de kwaliteit ... Delphi-studie - Wikipedia ... . Dat heeft een duidelijke toegevoegde waarde naast het boek." Docent: S.K.P. Kuipers De Studie is een Young Adult, maar is m.i. geschikt voor jong en oud. Later dit jaar, omstreeks september 2014, verschijnt het derde deel, Het Examen, een boek waar veel mensen enorm naar uitkijken. De gigantische cliffhanger waar De Studie mee eindigt maakt ook mij benieuwd naar het derde en laatste deel. Studiekeuze123 is de officiële studie ... De TIL studie - Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis ... . Studiekeuze123 is de officiële studiekeuzesite die studiekiezers stap voor stap helpt bij het kiezen van een studie die het beste bij hen past. Geschreven bij De test-trilogie 2 - De studie. De Studie van Joelle Charbonneau. Wat vooraf ging ( De Test) : De jonge, ambitieuze Cia Vale is een van de uitverkorenen om deel te nemen aan De Test: een jaarlijks terugkerend evenement waarvoor alleen de allerbeste studenten uit de koloniën van het Verenigd Gemenebest geselecteerd worden. De methodesite Studiemeter van Uitgeverij Deviant biedt oefen- en toetsprogramma's, niveautesten, online examentrainers en educatieve games. De studie AMFI. Mode is een serieuze zaak. Achter de façade van luxe en glamour schuilt een van de grootste en meest dynamische wereldindustrieën. De wereld van de mode is bij het AM...

INFORMATIE

AUTEUR
Joelle Charbonneau
DIMENSIE
3,15 MB
BESTANDSNAAM
De studie.pdf

OMSCHRIJVING

De studie is het tweede deel van De Test-trilogieVoor fans van De Hongerspelen en Inwijding!Malencia Vale heeft in deel 1 van De Test-trilogie de spannende en uitputtende testen van het Verenigde Gemenebest overleefd en is nu een van de twintig uitverkorenen die mogen studeren aan de universiteit. Hoewel haar klasgenoten leven in een gelukzalige roes omdat hun herinneringen aan de gruwelen van de Test zijn gewist, knaagt aan Cia een onzekerheid over de toekomst. Wat is er waar van het verhaal dat ze zichzelf hoorde vertellen op de Transit Communicator?Achterdochtig geworden, probeert Cia meer informatie te verzamelen over de universiteit, het Test-comité en haar medeleerlingen. Ondertussen moet ze er natuurlijk ook voor zorgen dat ze niet opvalt in de groep. Wanneer ze tot de ontdekking komt dat de afluister- en spionagepraktijken niet gestopt zijn na haar toetreden tot de universiteit, en dat de selectie voor de verschillende studierichtingen veel weg heeft van de Test is ze vastberaden de waarheid te ontdekken. Zelfs als ze daarmee haar vrienden én familie mogelijk in gevaar brengt. Langzaam vervagen haar eigen grenzen op zoek naar de waarheid, want falen is geen optieLezersreacties op het eerste deel in De Test-trilogie, De Test:`De Test kruipt onder je huid en laat je niet meer los. De spanning, angst en woede van Cia zijn levensecht. Toen het boek uit was, kon ik nog maar aan één ding denken: meer!`De Test is een heerlijk wil-niet-meer-stoppen-met-lezen-boek.`Fan van De Hongerspelen? Dan is De Test zeker iets voor jou! Een absolute mustread.`Het blijft spannend tot de laatste bladzijde.De Test-trilogie heeft ook een eigen Facebookpagina, www.facebook.com/detesttrilogie, en een eigen website, www.karakteruitgevers.nl/detesttrilogie/. Bekijk daar ook de boektrailer op YouTube!

Wil je het boek lezen?De studie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joelle Charbonneau. Lezen De studie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN